Adam Amerikada top oynuyor.
Ya haber yalan ya da Haaland Rodri'ye küsmüş. (( :
Haber doğru mu bilmiyorum ama Boey kabul etmeyebilir.
Yani Gedson'u almıyor Porkekiz bence Gedson'a şu an çok ihtiyaç var. O bölgede dinamik çift yönlü bir isim lazımdı bu konuda bizim açığımızı direkt çözer.Haber doğru mu bilmiyorum ama Boey kabul etmeyebilir.
Adam canlı röportajda Ballon d'Or töreninde favorin kim sorusuna, Haaland'a söylemeyin ama bence Messi dedi, dümene gel.
Türk oyuncular Avrupa birliği dışında olduğu için yabancı sayılıyorken Boey isminin geçmesi bile saçmalık adamı zor tutuyor bizim yönetim takımda. 1 yıldır sözleşmesini yenilemeye çalışıyorlar yanaşmıyor.
Müthiş olur ya düşünsene bir taraf ferdi bir taraf boey orta saha canavar gedson bayağı faydalı olurdu aslında
Premier lig hayali varsa gelebilir. Diğer ligler için şartlar farklı tabi.Türk oyuncular Avrupa birliği dışında olduğu için yabancı sayılıyorken Boey isminin geçmesi bile saçmalık adamı zor tutuyor bizim yönetim takımda. 1 yıldır sözleşmesini yenilemeye çalışıyorlar yanaşmıyor.
Gedson gelse yerler GS'nin topçusuyken Apo'yu yiyenler Gedson'u ekmeksiz götürür.![]()