Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard @Nebukadnezar @Tiksav Lee Ne diyorsunuz?

Bu arada Gslilere ne oluyor da Burak Elmas diyorlar bu adama?
Hasan Aratın güzel bağlantıları var Avrupa’da. Ama PSGden transfer geleceğini düşünmüyorum. Hani gelse kim gelir onu da kestiremiyorum.

Mukiele ya da Ekitike fena olmaz gibi. İkisi de Afrikalı ama Afrika kupasına gitmeyecekler. İkisi de Fransa’dan yana kullandı tercihlerini.

Yanlış bilmiyorsam Chelseanin yeni sahipleriyle de arası iyi Hasan Aratın. Maduake falan yazılmış. Neden olmasın?

Bu adam 6 da oynuyor gördüğüm kadarıyla, etkisi tartışılır ama oynarsa Fred-Szymanski ikilisiyle kurtarır gibi, onun dışında kimin için geldiği belli değil.

Zajc çok bitik bu yıl, ben bu kadar beklemiyordum. Öncesinde de oynamadığı dönem oluyordu ama forma verince birşeyler yapıyordu yine. Bu yıl o da yok...

Hahahah suçlu gazeteciler oldu haberi verdi diye şimdi de he? Lan ofsaytımsı... :D
Daha çok 10 numara ve 8 oynuyor gibi. Ofansif yönü çok daha kuvvetli. Ama Defansif yönden de bizim Olivera'dan ve KeremD'den iyidir.

GS'ye gelmesini isterim açıkçası.

Daha çok 10 numara ve 8 oynuyor gibi. Ofansif yönü çok daha kuvvetli. Ama Defansif yönden de bizim Olivera'dan ve KeremD'den iyidir.

GS'ye gelmesini isterim açıkçası.
Ben çok takip etmedim oyun stilini, öyleyse siz alırsınız büyük ihtimalle. Bizde o mevkiler net dolu çünkü, 6 oynuyorsa ki bence İsmail'in inişli çıkışlı halinden iyi oynar ama daha çok Krunic tarzı birine gidecek bizimkiler herhalde...

FB diyen var, TS diyen var, GS diyen var.
GS istiyordu bunu önceden büyük ihtimalle onun için gelmiştir...

Bize 6 numara lazım, oynuyorsa alabiliriz belki Zajc da performans olarak iyi değil zaten...
Stoper bile oynamışlığı var.(9 maç) Ama %80-90 ofansif oynamış.
Performansı önemli, misal Fred de 6 oynuyor ama 8 de olduğu kadar iyi olur mu bilmiyorum büyük ihtimalle olmaz...

FB diyen var, TS diyen var, GS diyen var.
GS istiyordu bunu önceden büyük ihtimalle onun için gelmiştir...

Bize 6 numara lazım, oynuyorsa alabiliriz belki Zajc da performans olarak iyi değil zaten...

Performansı önemli, misal Fred de 6 oynuyor ama 8 de olduğu kadar iyi olur mu bilmiyorum büyük ihtimalle olmaz...
Yedek 8 lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık