Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kardeşim daha durun, ilk maçı kazandık daha haftaya ne olacak belli değil. Defans yok kanat yok, sol bek yok, Forvet yok. Bu şekilde 22 puanda olmak da fena değil. Fener'de Fred'in eksikliği takımı ne hale getirdi. GS'de Icardi 2-3 haftadır sakat sakat oynuyor. GS, zorlanıyor. Beşiktaş ne yapsın :D
İcardi'yi, Fred'i boş ver. Fransa Fatihi Kaan Ayhan oyundan çıkınca error veriyor GS : ))

Yav kardeşim daha durun, ilk maçı kazandık daha haftaya ne olacak belli değil. Defans yok kanat yok, sol bek yok, Forvet yok. Bu şekilde 22 puanda olmak da fena değil. Fener'de Fred'in eksikliği takımı ne hale getirdi. GS'de Icardi 2-3 haftadır sakat sakat oynuyor. GS, zorlanıyor. Beşiktaş ne yapsın :D

Beşiktaş sever bu şekilde ligi kazanmayı. :d

Güzel olur diye ADS-FB maçını izledim ama sarmadı. Öte taraftaki cümbüşü kaçırdık. Yakın geçmişte gol atmasına bile şaşırdığımız Chelsea, City'e nasıl 4 gol attı hala şaşkınım.

lewandowski, fatih tekke golü attığı için tebessüm ettim bir süre ama barcelona çok kötü oynuyor.

alaves'in forveti samu 19 yaşında bir çocuk. çok da yüklenmek istemiyorum ama 3 tane net pozisyonu da harcamazsın be kardeşim... elinizdeki maç gitti senin kötü şutların yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık