Gs'ye çok yakışır, Metin Oktay'ın pardon İcardi Oktay'ın hayalindeki futbolcu.
Bugün attığın bu yorum üzerine şimdi attığın aşağıda ki yorum olmamış be...Volkan'ın ıq'su yetmez merak etmeyin. Td kumaşı yok onda, anca politikacı olur ondan. Alırız bu maçı.
Beni üzen Hataya yenilmek değil Volkan'a yenilmek. Bir neslin fenerden nefret etme sebebidir bu Volkan ile Emre. Volkanı td açısından takdir ettiğim en iyi şeyi ise gençlere önem vermesi. Mesele böyle bir maçta Ömer Beyazı ilk 11 başlatması çok iyiydi.
BoooooommmmmmBugün attığın bu yorum üzerine şimdi attığın aşağıda ki yorum olmamış be...![]()
Pişmesi lazım daha çok yolu var Arda'nın. Okan hoca Gs ye gelmeden önce 7 takım çalıştırdı kendini ispatlayıp geldi. 1.ligde elindeki dehşet kadro ile o şovları yapmasını çok ciddiye alamıyorum şahsen.
İyi td değil Volkan zaten yine söylüyorum. Gençlere değer vermesini takdir ediyorum sadece. Maç başına 1.42 puan ortalaması ile oynuyor zaten. Bugünkü maçı hatay iyi oyunuyla kazanmadı, gs kötü oyunuyla kaybetti.Bugün attığın bu yorum üzerine şimdi attığın aşağıda ki yorum olmamış be...![]()