Bugün Boey çok kötüydü. Oli konusuna girmiyorum. Gs yorgun ama milli takım arası onlara iyi gelecektir.
Şaka bir yana doğru veya yanlış yarın AdanaDemir kırmızı yiyecek veya penaltı yapacak gibi hissediyorum. Fener tekrar lider olacak.Keşke her maç penaltı alsak...
Eskiden öyleydim en son Drogbalı kadroda takip ediyordum kaç yıl oldu futbol takip etmeyi bıraktım şimdi Şl ligi milli maç youtube falan biraz bakayım dedim ama değişen birşey yok Gs avrupada yine hepsinden başarılı sanki türk liginde oynamıyor gibi.@Montana Fatih Terim Ali Sami Yen falan bunlardan büyük gsli...
Bunu diyerek kaybettinFutbol yorumların iyi spor sohbete gel arada.
bu adam hak ehli mi?Eskiden öyleydim en son Drogbalı kadroda takip ediyordum kaç yıl oldu futbol takip etmeyi bıraktım şimdi Şl ligi milli maç youtube falan biraz bakayım dedim ama değişen birşey yok Gs avrupada yine hepsinden başarılı sanki türk liginde oynamıyor gibi.
Bunu diyerek kaybettindiğer tarafta daha iyi yorumlar okuyacaksın daha sert kurşunlar gelecek.Bu arada evet spor yorumlarım da en az one piece yorumlarım kadar iyi.
![]()
Oliveirayı beğenen sadece benim herhaldeBugün Boey çok kötüydü. Oli konusuna girmiyorum. Gs yorgun ama milli takım arası onlara iyi gelecektir.