Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VAR varken ofsayttan gol yedik FB'de VAR varken ofsayttan gol atıyor. Sonra mağduriyet kasıyorlar. :D
Valla ben maçı izlemiyorum offside olabilir bilmiyorum. Ama sen fener maçlarının çoğunda maçı daredevil gibi görmeden ses dalgalarını sezerek izliyorsun. O yüzden ikisi arası çok bağ yok. Fenerin içinden geçtiler bu sene Trabzon maçına kadar. TS maçında sadece biraz daha Trabzon'un aleyhine oldu maç

Montana

Kural bu, artık buna göre yorumlayın işte. İlgili kısım "top için mücadeleye girmek" diğerleri pek ilgili değil

Ofsayt İhlali
Takım arkadaşının topla oynadığı veya topa dokunduğu* anda ofsa yt
pozisyonunda olan bir oyuncu, aktif oyuna dahil olduğu gerekçesi ile,
sadece aşağıdaki durumlarda ofsayt olarak cezalandırılır:
• takım arkadaşının oynadığı veya dokunduğu topl a oynayarak veya topa
dokunarak oyuna müdahale ederse
• aşağıda belirtilen durumlarda rakip oyuncuya müdahale ederse :
• görüş açısını açıkça kapatarak rakibinin topla oynamasını ve ya
oynayabilmesini engellerse veya
• top için rakibiyle mücadeleye girerse veya
*Top ile "oynanan" veya topa "dokunulan" ilk temas anı kullanıl malıdır
Şöyle ki, hakemin normal şartlarda direkt bayrak kaldırması lazımdı. Çünkü top o noktaya dikildiğinde iki kişi ofsayttı rakipten. Ofsayt pozisyonundakiler topa hareketlenmese neyse. Ofsayt olması gereken pozisyon devam etti diye gol yedik.

Eğer dediğin gibi ise, geçen sene Alanya-FB maçında öyle bir pozisyona ofsayt verildi, timsah 30 sayfa savundu :Ama ben dışarıdayım, görmedim pozisyonu.
Yahu izle pozisyonu, topa koşuyor diye hikâye anlatıyor. Adam koşsa koşar, arkadan koşa koşan adama göre topa ilk vurulduğu anda daha yakın ama top için mücadeleye girmiyor. Arkadan gelen oyuncu daha hızlı geliyor topa, sonra sizin oyuncu topu sola doğru vuruyor ofsaytımsının "Ofsaytta olan" dediği adama geliyor atağın devamında da gol oluyor.

Yahu izle pozisyonu, topa koşuyor diye hikâye anlatıyor. Adam koşsa koşar, arkadan koşa koşan adama göre topa ilk vurulduğu anda daha yakın ama top için mücadeleye girmiyor. Arkadan gelen oyuncu daha hızlı geliyor topa, sonra sizin oyuncu topu sola doğru vuruyor ofsaytımsının "Ofsaytta olan" dediği adama geliyor atağın devamında da gol oluyor.
İzlemedim ya bilmiyorum , anlattığı gibi dediysem zaten.

Kural çok açık adam pozisyonun içinde zaten pozisyondan çıkmıyor pozisyon gri gibi görünse de ofsayt ama şu ortamda Ali Koç günde 3 vakit federasyona saldırırken onun her saldırısında federasyon da hakemleri imha ederken hiç bir hakem gri pozisyonda şuan Galatsaray lehine çalmaz.Sahadaki hakem de vardaki de düşünüyor lan adam pozisyonun içinde aktif bölgede ben şimdi buna ofsayt versem sabahına bu sene hakemliğim bitirilir hiç riske gerek yok dakika da erken zaten atar Galatasaray onlar da ses etmez diyip ofsayt vermediler.Sorun hakem değil de kadro aynı kadro ama Bayern deki oyunla şu oyun arasında 180 derece fark var.Olay yorgunlukla ilgili değil futbolculara bakınca yüzlerinden vücut dilllerinden anlıyorsun bitse de evimize gitsek maçı bu.Hatay da aynı mantıkla oynayınca ortaya böyle tatsız tuzsuz zaman kaybı bir maç çıkıyor.Galatasaray hazır böyle oynuyorken topunu oynasan belki 2 yi 3 ü bulacaksın ne oyunu yavaşlatıp her duran topta her taçta 1 dakikayı yiyorsun.Tribündeki taraftarın parasına zamanına yazık.2 takım da bugün mücadele etmeyi düşünmüyor hatalar sonucu belirleyecek Davinson uzaklaştıramadı onlar attı Erce uzaklaştıramadı biz attık şimdi bir hata daha lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık