Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıyorsam ne olayım, ciddiye bile almam istediğinizi deyin şöyle bir kadro ile oynuyorken. Dediğim gibi defansif ve orta saha eksikken takim 5 gömlek aşağıda, üstüne bugün Dzeko gibi bir adamda yoktu top tutan. Bats zaten Allah'a emanet, neyse dediğim gibi takılın... :S

İstersen delik açılsın sende yarılmışmış. :S

Kıyaslama yapılan neresi var? Kendi kendinize çıkarım yapıp avutma sistemine geçmeyin. Dediğim gibi kıyas olacak bir maç değil, siz yapıyorsanız yapın. Ben bizim yedeklerin iyi olmadığını takımı geri götürdüğünü zaten diyorum. İzleyenler de farkı görüyor zaten.
Allah'dan takmıyorsun usta, taksan komple kitap yazacaksın herhalde. Sonraki avrupa maçınızda başarılar.

Fenerliler eğer bu maç için bahane uydurup bu mağlubiyeti küçümsemeye çalışıyorlarsa takımlarına en büyük kötülüğü kendileri yapıyorlar demektr. Fener u 19 takımıyla bile yenmesi gerekirdi bunları siz neden bahsediyorsunuz.

Red abim sadece fenerlilere cevap veriyor. Sen de biliyorsun taktiği :)

Neyse fener konferans ligini kazanmasını umut ediyordum hep, başarılarsa bununla gurur duyarım. Fenerin bu başarısı aynı zamanda rakibi olan gs yi de yüceltir. Aynı şekilde gs'nin başarısı da fb yi yüceltir. Çünkü ligde başa baş mücadele ediyoruz. Ama şu performans hiç ama hiç yakışmadı ve fenerin başarı yakalayacağına karşı umudumu çok azalttı. Çok ruhsuz bir futbol oynadılar.
Ciddi yazmışsın ciddi cevap vereyim bazılarının aksine.

Bu mağlubiyet bahane uydurulmasi gereken bir mağlubiyet değil. Tabi ki bunları yedeklerle de yenebilirdik. Bugün takım isteksizdi birazda, kafa Adanademir maçında diye düşünüyorum bugünde düz oynasak kazanırız dediler ama olmadı.

Bunun yanında eksikleri göz ardı etmemek lazım. Fred takımın en önemlisi belki de merkezde, onun yokluğunun kalitelisi bile çok hissediliyor, üstüne Dzeko yok ileride bugün dinlendi. Djiku-Becao takımın ileride baskın oynamasını sağlayan iki oyuncuydu. Arkada ki o güven ön tarafta ki rahatlığa olanak sağlıyordu. Şuan takım bunlardan eksik. Zaten ileride basmıyor o önce ki oyunuda tam olarak oynamıyor kadro eksikliği sebebiyle. Oynamaya çalışsa da oynayamaz zaten. Ne Zajc Fred kadar tempolu ve iki yönlü. Ne de Batshuayi Dzeko'nun yaptıklarını yapabiliyor ne de arkada o güven veren stoper hattı var. Crespo çabalıyor biraz ama onun da o parlak dönemi yok. Neyse dediğim gibi benim çok önem verdiğim bir durum değil kendi açimdan, çünkü bu takım net 11'i yedeklerle arasında ki fark 5 gömlek falan.

Ne zaman takıma Fred ve Djiku döner, Samet yerine en kötü Serdar Aziz falan olur o zaman böyle bir mağlubiyet alırsak takım net olarak eleştirilir vaziyete gelir. Jayden ve daha ilk maçına çıkan Yusuf stoper hattı ile maç kaybettik diye takımı linçlemeye gerek yok. Neyse dediğim gibi bazılarına ekmek çıktı bugün, milli ara sonrası takıma dönenler ile oyun gücü tekrardan belli olur.

Usta öyle değil.
Cidden ortasaha takımın iyi oynamasını sağlayan en önemli şey. Tadic yildiz ama fenerin omurgadan 3 oyuncu eksik. Çok korkunç bir olay bu
Ustam ben dalgasındayım sezon başından beri hak yeme, hakem, manu deplasmanı gibi başarıları küçümseme gibi cart curt muhabbetleri çok baydığından her fırsatta gömerim artık. Fenerin %100 ü bu değil biliyorum ama ciddi konuşacaksak her türlü yenmesi de lazım ludo ne yani abi. Bizim takımda zalgrise zorlanınca söylenmiştim. Bu tarz takımları yedeklerinle bile yenmen lazım. Üzerine bayern maçında o futbola rağmen dalga geçilirse bu tarz fırsatlar affedilmez. Senin gibi toxic olmayan kişiler alınmasın hiç :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık