Takımın yıldızını tadic sanıyordum mağlubiyetler sonrasında sakat fred e evrildi 

Allah'dan takmıyorsun usta, taksan komple kitap yazacaksın herhalde. Sonraki avrupa maçınızda başarılar.Takıyorsam ne olayım, ciddiye bile almam istediğinizi deyin şöyle bir kadro ile oynuyorken. Dediğim gibi defansif ve orta saha eksikken takim 5 gömlek aşağıda, üstüne bugün Dzeko gibi bir adamda yoktu top tutan. Bats zaten Allah'a emanet, neyse dediğim gibi takılın... :S
İstersen delik açılsın sende yarılmışmış. :S
Kıyaslama yapılan neresi var? Kendi kendinize çıkarım yapıp avutma sistemine geçmeyin. Dediğim gibi kıyas olacak bir maç değil, siz yapıyorsanız yapın. Ben bizim yedeklerin iyi olmadığını takımı geri götürdüğünü zaten diyorum. İzleyenler de farkı görüyor zaten.
Usta öyle değil.Takımın yıldızını tadic sanıyordum mağlubiyetler sonrasında sakat fred e evrildi![]()
Ciddi yazmışsın ciddi cevap vereyim bazılarının aksine.Fenerliler eğer bu maç için bahane uydurup bu mağlubiyeti küçümsemeye çalışıyorlarsa takımlarına en büyük kötülüğü kendileri yapıyorlar demektr. Fener u 19 takımıyla bile yenmesi gerekirdi bunları siz neden bahsediyorsunuz.
Red abim sadece fenerlilere cevap veriyor. Sen de biliyorsun taktiği
Neyse fener konferans ligini kazanmasını umut ediyordum hep, başarılarsa bununla gurur duyarım. Fenerin bu başarısı aynı zamanda rakibi olan gs yi de yüceltir. Aynı şekilde gs'nin başarısı da fb yi yüceltir. Çünkü ligde başa baş mücadele ediyoruz. Ama şu performans hiç ama hiç yakışmadı ve fenerin başarı yakalayacağına karşı umudumu çok azalttı. Çok ruhsuz bir futbol oynadılar.
Saka maka şunu farkettim. Toksiklik ne gsden ne fbden kaynaklı. Ronaldo lobisi ortalığı karistiriyor. Messi lobisi karşılıklı tebrik atıyor @Mihawk
Tutmayın küçük enişteyi. Salın gitsin.
Ustam ben dalgasındayım sezon başından beri hak yeme, hakem, manu deplasmanı gibi başarıları küçümseme gibi cart curt muhabbetleri çok baydığından her fırsatta gömerim artık. Fenerin %100 ü bu değil biliyorum ama ciddi konuşacaksak her türlü yenmesi de lazım ludo ne yani abi. Bizim takımda zalgrise zorlanınca söylenmiştim. Bu tarz takımları yedeklerinle bile yenmen lazım. Üzerine bayern maçında o futbola rağmen dalga geçilirse bu tarz fırsatlar affedilmez. Senin gibi toxic olmayan kişiler alınmasın hiçUsta öyle değil.
Cidden ortasaha takımın iyi oynamasını sağlayan en önemli şey. Tadic yildiz ama fenerin omurgadan 3 oyuncu eksik. Çok korkunç bir olay bu