O Adanademir maçında olacak İsmail var bu maç. xdNasıl ya Crespo Zajc değil mi orta saha
Ferdi çok üst düzey bir 8 olabilecek bir oyuncu hacı isonun denemesi hoşuma gitmedi. xd
O Adanademir maçında olacak İsmail var bu maç. xdNasıl ya Crespo Zajc değil mi orta saha
Ustam nasıl deniyor onu anlamadım İsmail Crespo Zajc orta saha işte Ferdi yine bekO Adanademir maçında olacak İsmail var bu maç. xd
Ferdi çok üst düzey bir 8 olabilecek bir oyuncu hacı isonun denemesi hoşuma gitmedi. xd
Doğru diyorsun ben osterwoldeyi bek diye düşündüm görünce stopermiş.Ustam nasıl deniyor onu anlamadım İsmail Crespo Zajc orta saha işte Ferdi yine bek
Beşiktaş'ın şu haliyle değerlendirmek pek doğru değil kimse ne oynadığını bilmiyor ama katılıyorum Rashi tek başına iş bitirecek oyuncu değil iyi bir takımın dişlisi olabilecek oyuncu. GS'de yaptığı presi de yapmıyor zaten.Rashica geçen sene de bence yetersizdi GS'liler belki katılmaz ama vasat diyebiliriz ne altı ne üstüydü. Bu adamdan kimse maç kurtarmasını bekleyemez çoğunlukla oynar gider ekstra koymaz üstüne. Kayboluyor sürekli. Her türlü böyle oyuncu bulursun gittin bu adama kaç milyon verdin. Kulüpsüz olan Lingard'ı çeksen daha iyiydi.
Kendi evinde böyle takımlara 2 kez yeniliyorsun. 4 maçta 1 puan almışsın o da ölüp ölüp dirilmekle. Ki en anlaşılır olan o. Brugge deplasmanı.Ya Beşiktaş adam olmaz arkadaş, bu kadar salınmaz bir direnç gösterirsin