Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberi söyleyen Fanatik GS'li ve kongre üyesi Levent. Yani normal standart bir gazeteci değil nasıl yalanlayacak? Keşke yalanlasa... :D

Pinokyo Erden savun sonra şu hale düş, vah ofsaytımsı vah... :S
Hala yalan diyecek kadar yüzsüz müsün Timsah? Hakem camiasından herkes olayın gerçek olduğunu biliyor.

Erden'in hatası o görüntüleri eline almadan konuşmak TFF'nin vizyon başkanı ve Lale'yi bu durumda koruyacağı belliydi. Öyle de oldu. Acemiliğine geldi bize başkan olunca yapmaz bu hataları. xd

Oynadığımız tüm maclarda iyi oynadık, Gurupda asla sırıtmadık, daha fazla puan alabilirdik, 72 dk stoper ileri uçta baskı yapıyor Bayern deplasmanında ben razıyım takımımdan. Umarım gruptandan çıkıçaz inş.

Hele şükür TFF uyumaya devam...

Hala yalan diyecek kadar yüzsüz müsün Timsah? Hakem camiasından herkes olayın gerçek olduğunu biliyor.

Erden'in hatası o görüntüleri eline almadan konuşmak TFF'nin vizyon başkanı ve Lale'yi bu durumda koruyacağı belliydi. Öyle de oldu. Acemiliğine geldi bize başkan olunca yapmaz bu hataları. xd
Kimin ne açıklaması ve kanıtı var yahu? Bazıları "Erden Timur diyor haklı" diyordu. Kanıt? Laf ile peynir gemisi yürütme sistemi mi kurdunuz ofsaytımsı? Hani Erden Timur kayıtları var diyordu, söyleyeceğim diyordu, gönderecekti ne oldu? Anca boş laf yaptığı...

Erden bomboş bir adam, bak Ali Koç bu açıklama sonrası hem TFF hemde hukuk önünde dava açıp başvuru yaptı. Erden? Anca sosyal medya önüne çıkıp pinokyoluk yapmak derdinde. Sen çok kayıtlar var de gönderdi de, sonra çık "Gönderdi demedim, araştırılsın böyle bir şey söyleniyor" diye kıvır. Kendisi bile şuan işi kıvırma çabasında, geçen gün basın toplantısında ki tedirgin hali bu yüzden demek ki...

Erden'in söylediği şey Lale'nin söylediği tarihte oraya girdiğinin kaydı olduğu. Tarihş ve kaydın nerede olduğunu söyleyeceğim deyip bunu söyledi canlı yayında.

Var odasının içinin de kayıtları varsa o da vardır tabii.

Erden'de de bu görüntüler olabilir ama bunu açıklayamaz. Kendisine nasıl geldiğini izah etmek zorunda kalır. Bu yüzden TFF'yi işaret etti.

Mehmet Demirkol bile bütün hakemler bunu konuşuyor doğru bilmem ama bu konuşuluyor dedi.

O odanın görüntü kaydı varsa bile bu kadar uzun tutulmuyordur. Bunlar var kaydına dahil değil. Sadece Erden'in söyledi gün Var odasına girdiğinin bilgisi tutulmuştur o duruyordur ondan da bir şey çıkmaz.

Erden'in hatası çıkıp anlatacak birileri olmadan veya varsa kendisine görüntüleri yollayanı yakmaya karar vermeden bir sonuca gitmeyecek olaya girişmesi. Baştan beri diyorum ben bu olayın doğru olduğunu TR'de sıradanlaşmış mevzular olduğunu düşünüyorum ancak bu olaydan bir şey çıkmaz.

Ben üzülüyorum bunun her dediğine inanan gsliler var. Müteahhit adama güven olmaz.
Yazık inanalara, adam o kadar kolay yalan söylüyor ki...

Bak geçen sezondan tut bu sezona, bu sezon "Bunlar sadece dedikodu değil kayıtları var söyleyeceğim" diyen adam şimdi "Var kayıtlarını var demedim, araştırılsın dedim" diye kıvırma işine giriyor. Cidden hala daha savunan var. :S

Öyle ki "Kayıtlar var" diyorsan bunu göndereceksin, belgeler ile konuşacaksın. Hem çıkıp medya önünde konuşacaksın hemde sonra kıvıracaksın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık