Hala yalan diyecek kadar yüzsüz müsün Timsah? Hakem camiasından herkes olayın gerçek olduğunu biliyor.
Erden'in hatası o görüntüleri eline almadan konuşmak TFF'nin vizyon başkanı ve Lale'yi bu durumda koruyacağı belliydi. Öyle de oldu. Acemiliğine geldi bize başkan olunca yapmaz bu hataları. xd
Erden'in söylediği şey Lale'nin söylediği tarihte oraya girdiğinin kaydı olduğu. Tarihş ve kaydın nerede olduğunu söyleyeceğim deyip bunu söyledi canlı yayında.
Var odasının içinin de kayıtları varsa o da vardır tabii.
Erden'de de bu görüntüler olabilir ama bunu açıklayamaz. Kendisine nasıl geldiğini izah etmek zorunda kalır. Bu yüzden TFF'yi işaret etti.
Mehmet Demirkol bile bütün hakemler bunu konuşuyor doğru bilmem ama bu konuşuluyor dedi.
O odanın görüntü kaydı varsa bile bu kadar uzun tutulmuyordur. Bunlar var kaydına dahil değil. Sadece Erden'in söyledi gün Var odasına girdiğinin bilgisi tutulmuştur o duruyordur ondan da bir şey çıkmaz.
Erden'in hatası çıkıp anlatacak birileri olmadan veya varsa kendisine görüntüleri yollayanı yakmaya karar vermeden bir sonuca gitmeyecek olaya girişmesi. Baştan beri diyorum ben bu olayın doğru olduğunu TR'de sıradanlaşmış mevzular olduğunu düşünüyorum ancak bu olaydan bir şey çıkmaz.