[

Fenetime tirnsvs getirin Şov yapacakİyi puan almışlar siz 70 dk gol yemedik diye seviniyordunuz geçen gün.![]()

Fenetime tirnsvs getirin Şov yapacakİyi puan almışlar siz 70 dk gol yemedik diye seviniyordunuz geçen gün.![]()
Yenebilecek oyunumuz olmasına rağmen sonuca ulaşamadık, ama bu seviyelerin takımı olduğumuzu açıkça gösterdiğimiz için çok mutluyum
@Mihawk 'a boya parası kitleyememek bu gecenin hüzünü oldu benim için![]()
Gs daha çok hak etti bence ileriniz leş atmasaydı alırdınız belki yazık oldu.Ama harbiden güzel yenildik : ))
8 yemedik diye sevinen ben değilim seviniyorsan sorun var demektir.Biz yenildiğimiz takımı bi posta evimizde yendik sen yendin mi? Komik oluyor evet neyse ligde tiyatronuza devam edersiniz varlar yoklar çalışır penaltılar gelir olmadı Abdül yıka yıka döver top falan kapar idare edersiniz.8-0 yenilmek direkt rezillik. Komik duruma düşüyorsun. @RedTeroR gençlere ders vermen gerek.
Yakın orası otobüs ile geçer, yedeklerle iki tıklatır geliriz. GS konusu değişmesin şimdi...Boş verin siz Galatasaray'ı, perşembe günü Bulgaristan deplasmanı var erken yatın.![]()
Kayseri getirelim size? Aaa ona da şov yapamıyorsun unuttum.[
Fenetime tirnsvs getirin Şov yapacak![]()
ilk 30 dakikasında 3-0 da olurdu ama totale bakarsak kopenhag maçında kötüydünüz bence ama genel olarak çok keyifli maçlar izletti gs ki bu maçın anketinde 1-1 şıkkını işaretlemiştim ben. onur kırıcı bir mağlubiyet alacağınız aklımdan bile geçmedi.Sonuç ne olur bilemem, belki çıkarız, belki UEFA, belki hiçbir şey, ama şu yaşattıkları heyecan ciddi fark ediyor, hiçbir lig maçında böyle heyecan duymuyorum, yenilsek de çıkamasak da, hiçbir CL maçında ezilmedik şu ana kadar, cidden gurur duyuyorum.