Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray öyle bir takım ki o şampiyonlar Ligi'nde oynadığında herkes konuşuyor ama FB Avrupa'da oynadığı maçları fbliler bile konuşmaya gerek duymuyor.

Akşam ya tarih yazacağız ya da normal devam edeceğiz. Kaybedecek bir seyimiz yok. kazanırsak gruptan çıkmayı erkenden garantileriz.

Galatasaray öyle bir takım ki o şampiyonlar Ligi'nde oynadığında herkes konuşuyor ama FB Avrupa'da oynadığı maçları fbliler bile konuşmaya gerek duymuyor.

Akşam ya tarih yazacağız ya da normal devam edeceğiz. Kaybedecek bir seyimiz yok. kazanırsak gruptan çıkmayı erkenden garantileriz.
Çünkü bizim grubumuz normal şartlarda klasmanimizin çok altında. Sizin grubunuz ise klasmaninizin üstünde. O yüzden sizin alacaginiz galibiyet çok daha önemli.

Gs öyle büyük bir takım ki trafik ışıklarında sarı kırmızı var :hhh:

En son manu köy takimiydi. Yazdığım şeyde dalga geçecek bir şey yok.
Mesele sürekli abuk subuk şeylerden vay be gs ne kadar büyük çıkarımları yapmanız. Bayern sosyal medyadan paylaşmış vay be gs ne büyüksün. Gsnin Bayernden kaç yiyeceği konuşulur vay be gs ne büyüksün Fener Avrupa maçlarında bu kadar konuşulmuyor...

Mesele sürekli abuk subuk şeylerden vay be gs ne kadar büyük çıkarımları yapmanız. Bayern sosyal medyadan paylaşmış vay be gs ne büyüksün. Gsnin Bayernden kaç yiyeceği konuşulur vay be gs ne büyüksün Fener Avrupa maçlarında bu kadar konuşulmuyor...
GS ne kadar büyükse o kadar büyük diyoruzdur. Siz hani manu köy takımı derseniz biz de büyük deriz ki ben demiyorum o kadar büyüttüğüm de söylenemez. Ortada bir başarı varken insanlara sevincini bile yasatmadan bu manu çöp biz yenerdik yendik derseniz öyle olur. Ben FB dandik takımlarla oynarken köy takımı biz bunlara 8 atarız diye gelmedim. Sen de git o abartanlarla dalga geç lütfen.

Kazanırsak artık pp değiştirir ve bi Gs amblemi koyarsın artık. :) Nasıl olsa koskaca bayern'i yenmemize imkansız gözüyle bakıyorsun.
Mucize başka imkansız başka, mucize olur diyorum GS galibiyeti. Yani geçen gün mesela Almanya 3 lig takımı yendi Bayern'i kupadan eledi, adamlar bir mucizeyi başardı. Normalde Bayern yedeklerle bile 10 atması lazım o takıma ama full yedek bile çıkmamasına rağmen yenildiler komik biçimde.

Fakat bu sefer Bayern daha toplu bir kadro ile kendi evinde oynuyor. Ligde de şuan 2. sırada, yani bunu "Eskiye dönüş" maçı olarak göstermek isterlerse durum çok farklı olur. Yani bu maç GS'nin ne oynayacağından çok tamamen Bayern'e bağlı...

• Like
Tepkiler: Vvv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık