Yakalanmamış mıydı ya bu?Bugün Ali Koç açıklama yaptı, Muhammet Yakut bunları 3 gün önce söylemiş. Demek ki aynı istihbarat iikisine de iletmiş bunları.
Yakalanmamış mıydı ya bu?Bugün Ali Koç açıklama yaptı, Muhammet Yakut bunları 3 gün önce söylemiş. Demek ki aynı istihbarat iikisine de iletmiş bunları.
Bende Arda yüzünden Barça taraftarlığımdan vazgeçmiştim ama benimki Arda Turan yüzündendi o adamı transfer ettiklerinde Barçaya sizin dedim ben vizyonunuza tüküreyimBunca yıllık Barça taraftarlığımı Arda yüzünden askıya aldım, ama oynamayacaksa beter olsun RM![]()
O zamanlar böyle değildi ya sanki, onun batışı Barça'dan sonra olmadı mıydı, tam net hatırlamıyorum, ben de çok severdim eskiden kendisini, şimdi hiç sevmiyorum.Bende Arda yüzünden Barça taraftarlığımdan vazgeçmiştim ama benimki Arda Turan yüzündendi o adamı transfer ettiklerinde Barçaya sizin dedim ben vizyonunuza tüküreyim![]()
Ben oldum olası sevmiyorum onu.Kendisine hareketlerine konuşmasına bile gıcık oluyorum.O zamanlar böyle değildi ya sanki, onun batışı Barça'dan sonra olmadı mıydı, tam net hatırlamıyorum, ben de çok severdim eskiden kendisini, şimdi hiç sevmiyorum.
Açıklamalara falan çok takılıyor bizim millet sahaya bak yeter.Bugün Ali Koç açıklama yaptı, Muhammet Yakut bunları 3 gün önce söylemiş. Demek ki aynı istihbarat iikisine de iletmiş bunları.
İspanya'da yakalanmış, sonra bu delilleri vs. sununca bir de tehdit etmiş bizim ülkeyi sonra davayı açan kişi geri almış. Öyle bir şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam.Yakalanmamış mıydı ya bu?
Orta da sıkıntılı bir hakem topluluğu var. Bunlar biz nasıl olsa buradayız deyip tüm pisliklerini, eyyamlarını, kayırmacılıklarını ve diğer her şeylerini yapıp yanlarına kar kalıyor. Bunlara yaptırım yapmazsak bir şey olacağı yok.Açıklamalara falan çok takılıyor bizim millet sahaya bak yeter.
Gs en az 10 puan topladı bu sene hakemlerden. Her yıl yarış devam etsin diye aynı boku yiyorlar. En fazla ekmeğini de lige her sene kötü başlayan gs yiyor.
Gs'nin tırt liginde sıradan bir gün.
Ortada sadece sıkıntılı hakem topluluğu yok.Federasyon başkanı denen badem bıyıklı karaktersiz bylockçu ve onların uzantıları var.Aslında ne olduğu ortada ama işte ne olduklarını söyleyince sanki yalanmış gibi sıkıntı çıkıyor.Orta da sıkıntılı bir hakem topluluğu var. Bunlar biz nasıl olsa buradayız deyip tüm pisliklerini, eyyamlarını, kayırmacılıklarını ve diğer her şeylerini yapıp yanlarına kar kalıyor. Bunlara yaptırım yapmazsak bir şey olacağı yok.