Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajında hakem beklemedi demişsin, hakem gol olduktan sonra faul verdi. VAR'dan da incelendi pozisyon. Benzer ayağa basmaların çoğunda iki tarafa da kart vemredi bkz. Onoachu'nun İsmail'in sanırım ayağına bastığı pozisyon. Yani golü direkt keserek VAR'ın önüne geçti argümanın yanlış. https://beinsports.com.tr/mac-ozetl...or/iste-trabzonsporun-iptal-edilen-golu-32117 Buradan da izleyebilirsin, golden sonra düdüğün çaldığını.
Birader hakem direkt faul verdi. Hakem ben şöyle gördüm dedikten sonra VAR(sa) temas varsa faul olsun olmasın müdahale ediyor mu? Geçen hafta da aynısı oldu adama.
Mesela Osayi'nin sarısını atladı demişsin evet atladı, sizin sağbek de 2 penaltı yapıp maçı kartsız bitirdi. Dk. 20'de TS'li oyuncuları hızlı oynayın diye uyarmaya başlayıp kartı 97'de verdi. Crespo'nun kendini yere atmasından önce de bence sen kendi oyuncunu eleştir adam 2 penaltı yaptı maçta ki ayağına net şekilde vuruyor o pozisyonda da neyse. İlk yarının sonunda ekseriyetle penaltı verilmeli denilen Szymanski pozisyonuna oyna devam dedi vs. Hakem kayırdı derken tersine de bak bu işin bence. Zaten en büyük argümanın gol iptali gördüğüm kadarıyla o da yanlış yani.
Osayi'nin atlanan sarısı o son pozisyon değil, aynı İsmail Yüksek gibi 3.sarıya denk geliyor ;)

2 tane penaltı yaptırdı dediğin sağ bek gayet iyi oynadı ki penaltılardan biri yanlış. Niye kart görsün?

İkinci penaltıda Crespo iyi aldı demişim çünkü bildiğin Osayi'nin alamadığı teması alıp attı kendini. Penaltı yok mu demişim? Tekrar hatalı mı demişim?

Onuachu'nun 2 farklı pozisyonunu dile getirdim niye ses etmiyorsun? Kontraya çıkarken olmayan faulü çaldı hakem. Ostervolde çekerek düşürdü kart vermedi. Ostervolde maçı kartla bitirdi mi?

Ayrıca şöyle bir detay var atmadığım

Kayırıldınız diyene cevap da vermeyelim mi?
Ver yahu, isteyen istediğini yazsın ama her maç kara gece muhabbeti yapıldıktan sonra böyle bir maç yaşanınca da bırakın biz de geyiğini yapabilelim.

Şu maç GS maçı olsa dönecek yorumlar 3 aşağı 5 yukarı belli. Hani bazen haklı serzenişler oluyor ben de katılıyorum (TFF yöneticileri gibi ya da bazi pozisyonlar) ama her maç her maç gelip bütün maclar skandal kararlarla kazanılıyor algısı yapmak boş geliyor bana. Bu kadar şikayet edersen bilmem kaç penaltı alıp rakibin golünün sayılmadığı kart yemediğiniz ve üstüne yenildiğiniz maçta 50 sayfa geyiği döner bu durumun maalesef.

Hep diyorum ülkedeki futbol bok gibi bir durumda herkes kayırılıyor zaman zaman gs daha çok zaman zaman fb nadiren bjk, gelip sadece tek bir takım bütün yönetime el koyup bütün haksızlıkları yapıyor algısı boş bana göre. Umarım zamanla düzelir bu durumda; vasıfsız, haksızlık yapan yönetici ve hakemler değişir. Ceza alması gerekenler cezasını alır.

Onuachu'nun 2 farklı pozisyonunu dile getirdim niye ses etmiyorsun? Kontraya çıkarken olmayan faulü çaldı hakem. Ostervolde çekerek düşürdü kart vermedi. Ostervolde maçı kartla bitirdi mi?
Tek tek detay detay tartışmayalım diye girmedim o konuya. Ben İrfan'ın bileğe basılan pozisyona taç verdi derim, sen başka bir şey dersin. Çünkü birçok pozisyon var benim de senin de sayacağın, 27186328 sayfa pozisyon tatışmayalım. Penaltı yapan adama neden kart çıkmasın ne demek ama onu anlamadım. Penaltı öncesi faul olduğunu zaten ben de yazdım ama orada penaltı verdiysen kartı da vereceksin. Oyuncu ne kadar iyi oynarsa oynasın 2 penaltı yaptıran adama kızılır bence.

Yahu tamamen kendi yorumlarını yazmışsın, kurallarla ilgili hiçbir şey yok.

Adamlar iptal edilen golünüzde tartışmasız faul var karar doğru diyor.

Szymanski'nin pozisyonu penaltı değil diyorsunuz yayıncı kuruluş dahil neredeyse tüm yorumcular ve eski hakemler penaltı demiş.

Nihat Kahveci İrfana yapılan müdehale kartlık ve faul ama hakem es geçiyor diyor.

İlk yarının başında "Kart veririm" diye hareket yaptığı kaleciye 90+10 da sarı kart veren bir hakem var o kadar oyalanmasina rağmen.

Tadic'in pozisyonu hakkında "hakem yorumu" diyen var "faul var" diyen var "penaltı" diyen var. En basitinden...

Deniz Çoban: "Net penaltı. Tadic formadan tutuyor ama rakibinin pozisyon almasını engellemiyor. Kitaba göre böyle. Hakem yorumuna muhtaç pozisyon, VAR karışmaz. Sonra formayı bıraktı. Trabzonsporlu Mehmet itiraz bile etmiyor."

Öyle ki "Oyuncu itiraz bile etmiyor, demek ki yaptığını biliyor" algısı yaratanlar bu pozisyon için algı yaptı "penaltı değil" diye bugün. Oyuncunun Tadic'in düşürdükten sonra ifadesine baksın bu kişiler.

Penaltı yaptıran adamınıza kart bile verilmedi. Sen yine konuş...
Birader sen İrfan Can konusunda hiç ağzını açma. Yazdıkların hala konuda duruyor.

O hakem dediklerinin yaladığı çanakları hepimiz biliyoruz. Düşürdüğü adama takılıp penaltı alan oyunvuyu haklı bulandan ne dinleyeceğim? Onuachu yapınca faul ama Tadic yapınca değil.

Trabzonspor'un uğrattığı şok seni bir süre normal halinden uzaklaştırmıştı ama 2 tivit okuyup eski haline dönmüşsün.

orada penaltı verdiysen kartı da vereceksin.
Penaltı yapan adama kart verilir kuralını bekliyorum o zaman. Penaltı bir cezadır, penaltıyı yaptıran hareketin şiddeti ya da durumuna göre kart çıkarmak gerekir. Buyur göster kural varsa. Çok çok 1 sarı görmesi lazım penaltılardan biri uydurma olduğu için.

Ben geyik mi yaptın ciddi mi yazdın anlayamam mesajından. Kimse anlayamaz yani yüz ifadelerimiz görünmüyor sonuçta. Döndürülmesine lafım yok döndürün zaten ama benim cevap vermemin peşine yazınca sorma ihtiyacı hissetim.
Haklısın usta, geyik yapıyorum genelde ben ama anlaşılmıyor olabilir. Ciddi fikrimi yine alıntıladığın mesajda yazdım zaten. Ne diyelim iyi olanın kazandığı bir sezon olsun.

Penaltı yapan adama kart verilir kuralını bekliyorum o zaman. Penaltı bir cezadır, penaltıyı yaptıran hareketin şiddeti ya da durumuna göre kart çıkarmak gerekir. Buyur göster kural varsa. Çok çok 1 sarı görmesi lazım penaltılardan biri uydurma olduğu için.
Kaldırdılar penaltıda sarı gösterme olayını bu sezon başı. Tabi ilk penaltıları penaltı değil orası bir gerçek.

Maç sonu yazmıştım vizyon başkanın medyası basar algıyı FB'yi mağdur çıkarır bu maçtan diye. Bein Trio ve Acun'un Fırat FB'yi mağdur ilan etmiş. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık