Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs savunması daha iyi dediğimde gülüyorlardı burada ama açın ilk golü bakın adam bir dribbling atıp 2 adam geçiyor neredeyse.Trabzon kontralarda diğer yarıya rahat geçti ortalama üstü bir savunma göremedim.:bilmem:

@Sogotoh Bu maçtaki pozisyonları konuşmadın, bize yazın klavyeniz var diyorsun ama ben hakemleri genel olarak beğenmiyorum yani standartları yok. Siz maç maç açıyorsunuz hakemleri ben bu hakemi sırf bu maçta açsam yeter kendi içinde standartı yok. Onachu 2. golü iptalse Tadic penaltısı penaltı değil. İkisi aynı pozisyon. bir beyaz bir siyah olmaz. Başka maçta beyaz başka maçta siyah olur ama aynı maçta olmaz. ismail daha önce atılmalıydı atılmadı zorla atıldı. Osayi 2. sarı hakemi aldatmadan atılmadı. tartışmaya gerek bile yok. FB yenildiği için görünmüyor bunlar ama say say bitmez. uğurcan'a kart veririm deyip 90+9 da verdiyse İsmail'e kart veririm deyip aynı şekilde vermedi ilk yarı. Bu maçı geçiyorum benim için hakemler çok kötüler. Şu maçta ts 2. yarı başında 2 tane atmasa Fb yenmişti. Kara gece mi olacaktı? penaltı tekrarı doğru diyelim ama Başka takımlara tekrar olacak mı?

Bundan sonra da oturup hakem konuşmayacağım gerek yok. Normal eğlencedeyiz. Rakibe takıl yenil yen zevk al geç benim için ama türk hakemlerinin standartı yok maalesef. Komplo teorisini söylemişlerdi buraya yazmıştım. Fb'nin 5-0 da penaltısı verilmedi, hep fb'ye haksızlık yapıldı, çok rahat yendiği maçlarda yapılan haksızlıklar biraz boş geliyor. Komplo teoricilerine inanmam ama sanki boşuna değil gibi duruyor. 2 aylık haksızlıkların telafisi 1 maçta yapıldı. Bunlar boş hikaye yazdıklarım. yarın tekrar fb alehine yapılır Gs lehine alehine yapılır. En çok anadolu takımlarının alehine yapılıyor. Şampiyon olan yine kendi gücüyle olacaktır. Hakemler işin hikayesi.

Gs savunması daha iyi dediğimde gülüyorlardı burada ama açın ilk golü bakın adam bir dribbling atıp 2 adam geçiyor neredeyse.Trabzon kontralarda diğer yarıya rahat geçti ortalama üstü bir savunma göremedim.:bilmem:
As stoperler sakat olduğu için mevkisi sol bek olan bebeyle stoperde son tercih olan eleman bugün sahadaydı. İki takımın da bir tane iyi beki var iki tane ortalama üstü stoperi var. Gs'nin farkı olsa olsa Muslera'dan olur öyle çok fark yok arada. Bu maça bakma yani.

Özeti izledim Pendik birkaç tane pozisyon kaçırmış hele bir tanesi bomboş atamamışlar.İkinci sınıf takım fenere kolaylıkla atak yapabiliyor başkası olsa atacak anlamına geliyor.Hücüm hattı yarışır ama fenerin defansı Galatasaray kadar iyi değil.Sasha Boey,Abdulkerim,Davidson çok başarılı kademelere girip kritik müdahalelerde bulunuyorlar hele Sanchez adam geçirmiyor.Bu adamları almamış olsalar şampiyonlar ligi hezimetle geçeceğini söyleyebilirim iyi ki almışlar.Manchester maçını Gs biraz da böyle aldı.Bu savunma olmasa Bayern de Manchester da 5 gol atardı.Bence fenere 5 atarlardı beşiktaşa ise daha fazla.Fener kaç atardı onu bilemem tabii belki Bayern maçı 5-3 biterdi.

MW yine haklı çıktı. Sana gülenler vardı MW, boş geçmezsin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık