Daha önceki kısımlarda yazdım @RedAcT sormuş. Pozisyonu hatırlamıyorum izlemem lazım dedim. Pozisyonu at böyle böyle de. Maçın sıcağıyla hatırlamıyorum zira. Hatırlamadığım şeyi nasıl konuşayım?Hocam sen Oachaku çekti faul dedin. Ama Tadic'ten bahsetmedin. Oachaku'nun pozisyonu da o zaman faul olmamalıydı. Bundan da tabi bahsetmeni bekleyeceğim.
Ulan pek bir halt oynamadan ittire kaktıra kazanmanız kötü oldu belliydi başa bir bela geleceği anasını satayım. Bayern'in acilen 10 tane atıp moral bozması lazımYeni Lider Gs. Trabzonspora teşekkürler.![]()
Dediğim o değil.Hakem görmüşse zaten direk tekrarlatırdı.İtirazları dikkate aldı herhalde onun bir kuralı standardı yok gibi.Trabzon’a aynısı olsa oyunu devam ettirirdi umursaması ona kalmış.Bu maçta olduğu gibi direk faul var diyip golü iptal ediyor var kontrolü de yaptırmıyor hakemin insiyatifi yani hak edene hakkını kontrol edip verme olayı.İçeri erken giren topçu topa müdahale ettiği için tekrarlandı.
Uygun bir cursed olmuş.Fenerin kaybetme ihtimali yok
Yerindelik denetiminden de geçmiş.Sen böyle dediysen geçmiş olsun.
Yapılması gerekeni yaptıkUygun bir cursed olmuş.
Hakem o an onu görememiş olabilir içeriden izleyip uyarmaları normal. Ts'li oyuncu topa değmemiş olsa direkten auta gitse direkt tekrar ettirmezlerdi misal. Çok umursanan bir dalga değil normalde.Dediğim o değil.Hakem görmüşse zaten direk tekrarlatırdı.İtirazları dikkate aldı herhalde onun bir kuralı standardı yok gibi.Trabzon’a aynısı olsa oyunu devam ettirirdi umursaması ona kalmış.Bu maçta olduğu gibi direk faul var diyip golü iptal ediyor var kontrolü de yaptırmıyor hakemin insiyatifi yani hak edene hakkını kontrol edip verme olayı.