Baskı yaptık diye övünen sizsiniz la burada. :SBu ne lan adını okuyamadığımız takımın hocası övdü diye paylaşılmaz. fogkjdfgfd
@Teach olm bak hakketen bu demedi diye olabilir lan.![]()
Hocanın dediği bile batmış sana.

Baskı yaptık diye övünen sizsiniz la burada. :SBu ne lan adını okuyamadığımız takımın hocası övdü diye paylaşılmaz. fogkjdfgfd
@Teach olm bak hakketen bu demedi diye olabilir lan.![]()
Boş yapmışsın, Pjanic'in geldiği sezon bile kadro olarak Beşiktaş dedik burada. Sen yine işine geleni görmeye devam ediyorsun her zaman ki gibi... :SHer sezon sezon başlamadan Şp ilan ediyon. Bu sene görmedim bir tek.
Florya'nın suyunu çok mu içirmişler?
S+ İcardiBu arada senin sisteme göre liva-kovaya A- dedim yoksa şuan için A ya da B+ olur en fazla.
Aboubakar reisin yine tek başına mücadelesine şahit olacağız herhalde.Adamın beli büküldü bu dandikleri taşımaya çalışmaktan.
Luganodan 3 yiyen takımdan bişey beklemem ben.3 olduğu için 3 dedim daha fazlası olsa onu seçerdim3-2 rakibe demişsin oyu. Beşiktaş kazanır bu maçı.
Luganodan 3 yiyen takımdan bişey beklemem ben.3 olduğu için 3 dedim daha fazlası olsa onu seçerdim![]()
Bu sadece tek maçlık olay değil.Tsden 3 yedin Adanademirden 4 yedin C.Bruggedan en az 5 yerdik adamların eşekliği atamadılar ee gittin Luganodan 3 yedin hemde öndeyken.Kıytırık İstanbulsporu 2-0 zor yendin.Hani bi gs maçı kafa karıştırıyor acaba dedirtiyor ama defansif sorunlar çözülebilir mi kısa sürede bilmiyorum.5 yılda bir olur öyle şeyler. Biz de 10.000 kişilik köye yenilmiştik.
1963'dür o. 22 ekim 1963