Olabilir.Türkiye ligine gelmiş en iyi sol bek değil miydi?
Olabilir.Türkiye ligine gelmiş en iyi sol bek değil miydi?
"Hayır değil" deyip altına bi Eren Elmalı edit atman lazımdı...Olabilir.
Hatay maçı ne zamandı da bu adamın zoruna gitmiş bu kadar maç alamamak? Yoksa yine facebook lobisi işi mi?Trabzonspor - Pendik maçında 1. yardımcı hakemmiş. 3 hafta sonra 2 yardımcı hakem olarak maç verilmiş. (Fener Hatay maçı)
Muhtemel arada bir veya iki maç almamıştır görev. Her zaman aynı görev almıyor. AVAR olarak da görev aldığı olmuş.
KEMAL YILMAZ - Hakem Bilgileri TFF
KEMAL YILMAZ - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar...www.tff.org
İshak Doğan varken..."Hayır değil" deyip altına bi Eren Elmalı edit atman lazımdı...
Yalnız ismini unuttum size Paraguay'mı ne oralardan bir yerlerden bi sol bek gelmişti. Önceki sezon böyle 14-15 gol mü asist mi ne yapmıştı. Kimdi o?İshak Doğan varken...
22 ekimde. Ondan sonra 1 maç oynandı o maçlarda görev almamış.Hatay maçı ne zamandı da bu adamın zoruna gitmiş bu kadar maç alamamak? Yoksa yine facebook lobisi işi mi?
46 yaşındaymış. Hakemlikte son senesi sanırım. 1 maç için mi bu yaygara22 ekimde. Ondan sonra 1 maç oynandı o maçlarda görev almamış.
Kariyeri boyunca her iyi performansından sonra maksimum bir haftayla görev aldığı için istifa etmiş olabilir belki bilemiyorum.
Zan yapmadan yorumlayabileceğim bir durum değil.
R.Carlos'u falan bırak, sol bek olmayan Riera bile bundan iyi performans göstermişti.Türkiye ligine gelmiş en iyi sol bek değil miydi?
Bilemiyorum Altan : ))46 yaşındaymış. Hakemlikte son senesi sanırım. 1 maç için mi bu yaygara![]()
Luiz İbanez.Yalnız ismini unuttum size Paraguay'mı ne oralardan bir yerlerden bi sol bek gelmişti. Önceki sezon böyle 14-15 gol mü asist mi ne yapmıştı. Kimdi o?