Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım Brezilya liginden reşit olmadan çıkamıyorsun, öyle bir olay Neymar-Barca'da yaşandı diye hatırlıyorum, ama sallıyor da olabilirim , yazarken kontrol etmedim :D
18 yaşından küçük oyuncuları alıp getiremiyorsun, UEFA ya da FİFA düzenlemesiyle yasak. Anca ailesi futbol dışı bir nedenle ülkeye göç edecek falan öyle alıp getirebiliyorsun. Yoksa reşit olmayan oyuncuyu ailesinden ayırıyorsun diye yasaklamışlar. Ağır cezası var diye biliyorum.

Leyla Ceylan Ali Koç'u onaylamış, İzmir çetesi var diyordu doğru demiş. Üstüne de hakem "GS'li Büyükekşi kendi istediği gibi maçları yönetmemizi istiyor" tarzında açıklama yapınca bazıları tutuşmuş belli ki. Öyle ki sosyal medyada bile WhatsApp'dan talimat gelmiş kopyala-yapıştır algı yaratma işine girmişler.

Yaptıkları ilk iş değil, daha yakın zamanda "Hakemler FB'yi doğruyor ama ileride kollayacaklar" algısını yapıyorlardı. Ofsaytımsılardan beklenen hareketler kısaca...
Gs'ye puan kazandırdınız bravo ödül olarak dün yönettiğiniz maçtan hemen sonra hiç ara verdirmeden bugün de size maç veriyorum.

Fener lehine doğru da olsa karar verilmesine sebep oldun(ki o karar da vardan döndü saçma bir şekilde), cezayı hakettin sana maç maç yok.

Büyükekşi denen soyu bozuk adamın olayı bu. Şunu bile göremeyen Gs'li arkadaşlarla da muhabbet etmeye gerek yok, ister kusura baksınlar ister bakmasınlar ki çok sevdiğim üyeler var burada gsli ama herhangi bir şekilde yazmaya çizmeye gerek duymam artık.

Tırt liginde sıradan bir gün.

Sanırım Brezilya liginden reşit olmadan çıkamıyorsun, öyle bir olay Neymar-Barca'da yaşandı diye hatırlıyorum, ama sallıyor da olabilirim , yazarken kontrol etmedim :D
Fifa kuralı bu. Reşit olmadan profosyonel sözleşme yapılamıyor. Anca altyapıya alıp genç sözleşme yapabilirler. Bu durumda az miktar yetiştirme tazminatı ödeniyor sadece. Genç sözleşmede de maaş sınırı var mı emin değilim. Oyuncuya o kadar fazla maaş verilemiyor herhalde.
Hem büyük ihtimalle takımına para kazandırmak istedi ve bu yüzden profosyonel sözleşme ile ayrılıyor takımdan. Güzel bir para kazandırdı zaten takımına 37.5m euro

Ahmet Çakar kanıt olarak atacaksan ben sana FB ile söylediği böyle bir sürü dostum bana mesaj attı şöyle söyledi diye şeylerini atarım ama gerek yok. Adam şov işini iyi yapıyor. Ha diyorsan ki GS ye soyledikleri doğru FB için dedikleri yalan bilemem. Ama Ahmet hakem konuşsun pozisyon konuşsun.
Şov yaptığı yerler var elbette ama bu sadece Ahmet tarafından dile getirilen bir şey değil. Bazı yorumcular da bu farkı dile getiriyor. Hatta "Büyükekşi hakemler ile toplantı yapıp talimat veriyor" diyenler var.

Öyle ki şu hakem istifası herşeyi ortaya koyuyor. Yani adam hatasız olduğu yerde resmen çok büyük hata yapmış gibi dışlanmış, cezalandırılıyor. Diğer tarafta hatalı olan hakemler maç almaya devam ediyor. Yani sen buna karşı çıkacak ne bulacaksın merak ediyorum...
Gs'ye puan kazandırdınız bravo ödül olarak dün yönettiğiniz maçtan hemen sonra hiç ara verdirmeden bugün de size maç veriyorum.

Fener lehine doğru da olsa karar verilmesine sebep oldun(ki o karar da vardan döndü saçma bir şekilde), cezayı hakettin sana maç maç yok.

Büyükekşi denen soyu bozuk adamın olayı bu. Şunu bile göremeyen Gs'li arkadaşlarla da muhabbet etmeye gerek yok, ister kusura baksınlar ister bakmasınlar ki çok sevdiğim üyeler var burada gsli ama herhangi bir şekilde yazmaya çizmeye gerek duymam artık.

Tırt liginde sıradan bir gün.
O kadar net taraflı bir yönetim var ki hakemlerin saha içinde ki hareketi bile belli ediyor. Adamlar artık net kararları bile vermeye çekiniyor, bazı takımlar için Var süreleri 2 dk'yi geçmezken FB için bazen 5 dk didik didik edilip goller-penaltilar hatalı şekilde iptal ediliyor. Öyle ki bunlar "Gri pozisyon" bile diyemeyeceğimiz eski hakemler ve yorumcuların "Skandal karar" diyeceği hatalar oluyor. Topluca kökten temizlik olmadığı sürece bir cacık olmaz bunlarla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık