Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kırmızı pozisyonlarını çıkar göster diyeceğim gösteremeyeceksin Timsah. İrfan Can'a çıkartmış 3 kırmızıyı da İrfan'ın haksız kırmızı yediğini hatırlamıyorum. xd

Kör kütük holiganlığa döndü senin iş Timsah Ercanlar.
Ofsaytımsı mikrofon hep işine geldiği gibi yorumluyorsun yine, 23 sarıyı da İrfan'a mı göstermiş? GS'nin hakemi bu anlıyorum ama bu kadar savunma bari, merak etme Erden'in hakemlerine dokunamaz Ekşi surat başkanken...

En çok da "Şu oyuncu haksız kart mi görür?" bahanesi komik ofsaytımsı @mmmikrofon 'un...

Yahu her maç tiyatrocu oyuncularınız kendini yerden yere vuruyor. Normalde 4-5 tane sadece bu sebepten her maç "Hakemi aldatmaya yönelik hareketten" sarı yemeniz lazım ama ne hikmetse hakemleriniz gözlerini kapatıyor bu hareketlere...

En çok da "Şu oyuncu haksız kart mi görür?" bahanesi komik ofsaytımsı @mmmikrofon 'un...

Yahu her maç tiyatrocu oyuncularınız kendini yerden yere vuruyor. Normalde 4-5 tane sadece bu sebepten her maç "Hakemi aldatmaya yönelik hareketten" sarı yemeniz lazım ama ne hikmetse hakemleriniz gözlerini kapatıyor bu hareketlere...
5 sıf 3 sıfır kazandığımız maçlarda 5 tane-4 tane sarı kartımız var hala bunlarla uğraşıyoruz xD

İttire kaktıra 10 puan aldılar ligde kopmasınlar diye, sezon sonu da hakkımızla şampiyon olduk diyecekler :oleyo2:

5 sıf 3 sıfır kazandığımız maçlarda 5 tane-4 tane sarı kartımız var hala bunlarla uğraşıyoruz xD

İttire kaktıra 10 puan aldılar ligde kopmasınlar diye, sezon sonu da hakkımızla şampiyon olduk diyecekler :oleyo2:
Zorbay Muslera'yi atamadı bu sezon ama "İrfan haksız kart mı görür?" diye komik savunmalar yapmaya başlandı. Ne denir? :D

Ofsaytımsı mikrofon hep işine geldiği gibi yorumluyorsun yine, 23 sarıyı da İrfan'a mı göstermiş? GS'nin hakemi bu anlıyorum ama bu kadar savunma bari, merak etme Erden'in hakemlerine dokunamaz Ekşi surat başkanken...
7 maç dediğinde hep fener kazanmış çok ilginç. 2 maçta puan kaybetmiş fener onu saymamış istatistikte :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık