Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun kavgasını daha öncede yaptım. İngiltere liginde oynamak ile Ingiliz takımlarına karsı cl de oynamak ayni sey değil yav. Deplasmanda Newcastle'a karşı oynamak > Deplasmanda Real Betis'e karşı oynamak. Sonra Cl maçı.
Bence İngiltere'ye gitmek mesele değil İngilterede iş yapmak mesele. Yaşlı olan hiç kimse tutunamadı o ligde son 10 senede.

Bu argumana net iki sorum var ama
1.Sence prime domeninde Messi plyi donunda sallamaz miydi?
2.Messinin sence ilk 11 baslayamayacagi bir takım var mı maaş yükü olmadığı takdirde?

Madem rekorlara bu kadar takıntılısın, neden Ronaldinho, Messi'den daha iyi diyorsun yürüyen çelişki? :oleyo: 🤭

Forumda konusu var, yorumlarında duruyor. Unutmuşsun belli ki. :D
Rekorlara takılı olsam en büyük topçu Ronaldinho der miyim ?

William konu bana gelince kırmızı görmüş boğalara dönüyorsun. Messi'nin Dünya Kupasını alması küçük bir şey değil ama diğer tarafta üç tane kupa alan bir takım var o yüzden yaptığınız kıyasta haksızsınız.

Bunun kısaltılmış şekli ise genel olarak messi fanlarına yazacak olursam xD

Yav he he 😘

Rekorlara takılı olsam en büyük topçu Ronaldinho der miyim ?

William konu bana gelince kırmızı görmüş boğalara dönüyorsun. Messi'nin Dünya Kupasını alması küçük bir şey değil ama diğer tarafta üç tane kupa alan bir takım var o yüzden yaptığınız kıyasta haksızsınız.

Bunun kısaltılmış şekli ise genel olarak messi fanlarına yazacak olursam xD

Yav he he 😘
Kırmızı görmüş boğaya dönen sensin, milyonları kazanan adamlar üzerindenhaksızlığa uğrarsınız dedin. Burada kim öfkeli şimdi? Haaland kadar Messi de hak ediyordu gayet. Lewa'daki gibi bir durum yok.

Kırmızı görmüş boğaya dönen sensin, milyonları kazanan adamlar üzerindenhaksızlığa uğrarsınız dedin. Burada kim öfkeli şimdi? Haaland kadar Messi de hak ediyordu gayet. Lewa'daki gibi bir durum yok.
Bu konuda messi savunanlara Haksızlığa uğrayın ki durumu anlayın dedim.

Lewa'daki kadar vahim bir durum var katılmayabilirsin saygı duyarım messi fanı olan insanlar bile var onlara bile saygı duyuyorum sıkıntı yok.

City'den bir futbolcunun alması lazımdı zamanında Chelsea dandik denebilecek bir kadroyla ŞL aldığında da Chelseali bir futbolcunun alması lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık