Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz pozisyon tartışmaktan gına geldi de bu kadar da açıkça insanlara yalan söylenmez ya hu.

Abdulkerim'in pozisyonunda itmenin "i" si bile yok. Yarım adım geride vs. dersin bence faul dersin de.
Açıkça itme pozisyonuyla da aynı demezsin. Zaten önce medyada dolaştırılan açıdan da belliydi yaratılmak istenen algı.

Erden Timur ne söylediyse doğru herhalde.
Organize olarak birebir aynı ifadeleri kullanıyorlar bir de : ))

Videosu silindiği için resmi atıyorum. Bu ile Ferdi'nin pozisyonu aynıymış öyle mi : ))

Pozisyonun en düzgün görüntüsü fenerlilerin bile izleyince faul yok temiz dediği açıya telif gelmiş. Ne kadar tuhaf. Erden bunu da söylemişti di mi.

Neyse hemen hemen herkesin o açıdan da izlediğini düşünüyorum. Bu pozisyonla Ferdi'nin pozisyonu aynı diyorlarsa diyecek bir şey yok daha.

Maçta aynı hakem 0 temas ile faul verdi Rize'ye. O Pozisyon fenerin maçında olsa her yere atılıp GS'yi şampiyon yapacaklar denirdi.
Fırat Aydınus bile söyledi (en azından birini) faulle KeremD'yi indirip 5'e 2 yakaladılar GS'yi. Rize gol atsa hakem bunu nasıl izah edecekti dedi.

Oynadıkları futbola bakınca Fener %70, GS %30 şampiyon. Ama böyle devam ederse geçen seneki algı çalışmalarında olduğu gibi Hacı İsmail bile dengeleyemeyecek.

Bir kişi de çıkıp demiyor ki göz var nizam var bu adamlar niye açıkça yalan söylüyor diye.

Gereksiz pozisyon tartışmaktan gına geldi de bu kadar da açıkça insanlara yalan söylenmez ya hu.

Abdulkerim'in pozisyonunda itmenin "i" si bile yok. Yarım adım geride vs. dersin bence faul dersin de.
Açıkça itme pozisyonuyla da aynı demezsin. Zaten önce medyada dolaştırılan açıdan da belliydi yaratılmak istenen algı.

Erden Timur ne söylediyse doğru herhalde.
Organize olarak birebir aynı ifadeleri kullanıyorlar bir de : ))

Pozisyonun en düzgün görüntüsü fenerlilerin bile izleyince bile faul yok temiz dediği açıya telif gelmiş. Ne kadar tuhaf. Erden bunu da söylemişti di mi.

Videosu silindiği için resmi atıyorum. Bu ile Ferdi'nin pozisyonu aynıymış öyle mi : ))

Neyse hemen hemen herkesin o açıdan da izlediğini düşünüyorum. Bu pozisyonla Ferdi'nin pozisyonu aynı diyorlarsa diyecek bir şey yok daha.

Maçta aynı hakem 0 temas ile faul verdi Rize'ye. O Pozisyon fenerin maçında olsa her yere atılıp GS'yi şampiyon yapacaklar denirdi.
Fırat Aydınus bile söyledi (en azından birini) faulle KeremD'yi indirip 5'e 2 yakaladılar GS'yi. Rize gol atsa hakem bunu nasıl izah edecekti dedi.

Oynadıkları futbola bakınca Fener %70, GS %30 şampiyon. Ama böyle devam ederse geçen seneki algı çalışmalarında olduğu gibi Hacı İsmail bile dengeleyemeyecek.

Bir kişi de çıkıp demiyor ki göz var nizam var bu adamlar niye açıkça yalan söylüyor diye.
Kanka sen kimin yorumlarını dikkate alıyorsun trionun mu Erman'ın mı Fırat'ın mı? Burada da hakem camiasının içinden gelen adamların benzer çıkışlarını paylaştım. Adamlar "mesaj" diyor.

Hacı İsmail'in dengeleyemeyeceği açıklama da henüz gelmedi, "Ligi bitirtmeyiz" denmesi lazım onun için. :)

Suraya bak 5 atiyoruz diye penaltimiz verilmiyor, arkadas kimi zaman gelecek berabere giderken de vermiyecekler, bu lig bu hakemlerle bitmez.
Neyse 19"da 19, Devammmmmmm. :a:

Dünkü maçtaki hakemin vara atanması ayri saçmalık memlekette hakem mi yok fener ve gsnin maçlarına aynı isimler sürekli düşüyor
Bizim maçta doğru karar veren yan hakem cezalandırılıyor. Doğru karar veren adama "VAR varken sen niye karıştıyorsun" diyorlar. GS de ise hatalı maç yönetenler ödüllendirildi, şimdi bunu kabul etmeyenler de çıkar herşey ortada olmasına rağmen.

Kanka sen kimin yorumlarını dikkate alıyorsun trionun mu Erman'ın mı Fırat'ın mı? Burada da hakem camiasının içinden gelen adamların benzer çıkışlarını paylaştım. Adamlar "mesaj" diyor.

Hacı İsmail'in dengeleyemeyeceği açıklama da henüz gelmedi, "Ligi bitirtmeyiz" denmesi lazım onun için. :)
Dengeleyemeyecek dediğim şey açıkça yapılan kirli algıyı temizleyememek.

Ben hepsinin yorumunu dinlerim ama dinlerken söylediği sözlerle pozisyon tutarlı mı ona bakarım. Fırat Aydınus dün pozisyonu yorumlarken abdulkerim topa vuruyor ama devamında eliyle itiyor da diyor. Pozisyonda itme yok bir kere. Hemen devamında bugün Verilmeyen Ferdi'nin penaltısına benzer şekilde ama iki elle Abdulkerim'in itildiği pozisyonu gösterip bak "aynı pozisyon ama vermedi" dedi. İzlerken ne alaka dedim buraya da attım hatta. Yani bir hakemin ağzından çıkan her lafa inanmak için gözümle gördüğümü inkar mı edeyim. Fırsat aydınus dahil hemen hemen tüm hakemler Rize'nin penaltısı penaltı değil dedi mesela. Ama ben penaltı dedim. Çünkü onda da yaptığı izah ile gördüğüm şey tutarlı değil. Çünkü bana göre müdahalesi oyuncuyu bozacak kadar sürekli ve yeterli

FıratA yorumunda deseydi ki Abdulkerim biraz geride bu yüzden topa vursa bile böyle omuz olmaz. O zaman derim tamam demek ki böyle bir kural varmış o zaman faul. Zaten ben faul veya değil demiyorum. İkili mücadele var biraz geride ama ikili mücadele ve topa da vuruyor. Bu yüzden medyada ilk dönen videoda faul var dedim. Ama sonradan paylaşılan ve telifle kaldırılan en net açıya göre itmelik bir pozisyon yok ortada ikili mücadele ve topa müdahale var. Bir hatta yarım adım geride olması dışında pozisyonda bir sıkıntı yok.

Hakemlerin yorumlarını kurallar hakkında bilgi sahibi olmak için bakıyorum. Her dediklerini doğru kabul etmek için değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık