Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala hayalini yazıyorsun. :S

Bak 2015'den buyana üyeyim konular var, ortada. Getirsene her sezon "şampiyon Fenerbahçe" dediğim yorumları. Dino Wuma derken boşa demiyoruz sana... :D
Ya timsah Ahmet Ercanlar'ı izleyip izleyip her sezon başı şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demekten ciğerin soldu hala şampiyon fb demedim diyorsun. Spor sohbette yıllardır sezon başı evrenin en iyi top oynayan takımıyız diye sayıklıyorsun. :D

Icardi abim dün boş kaleye kaçırdıklarını bi postla halletmiş yağlamış yine taraftarı. Taraftar da durur mu sen dünyanın en iyisisin abim senden iyi golcü yok şu anı yapıştırmış. Tek başına dünyaları kaçırdı üstüne Kerem'e verse gol olacağı pozisyon falan. Niye hala adamı pohpohluyorlar? Gomis ile Diagne'de attı Icardi kadar gol üstelik uzay kadrosu kurulmadan.
"Aşk adamı" değiller.

Ya timsah Ahmet Ercanlar'ı izleyip izleyip her sezon başı şöyle iyiyiz böyle iyiyiz demekten ciğerin soldu hala şampiyon fb demedim diyorsun. Spor sohbette yıllardır sezon başı evrenin en iyi top oynayan takımıyız diye sayıklıyorsun. :D
Olum sende ağır sıkıntı var la daha net anlaşıldı bu yorumunla. Ben Beşiktaş'ın çok iyi kadro kurduğu dönem onların iyi olduğunu söyledim, hatta ŞL maçında baskılı oyununda pek çok kişi de dedi, burada mesajlarım da vardır.

İyi oynadığımız dönem ne diyelim? Sen boş yapmak istiyorsan ne yapalım mesela? :D

Bu sezon gayet iyiyiz, iyi oynuyoruz demeyelim mi siz boş yapacaksınız diye nedir? Ofsaytımsı ile maç kazanıp şu şekilde takiliyorsun gelip. :D

Olum sende ağır sıkıntı var la daha net anlaşıldı bu yorumunla. Ben Beşiktaş'ın çok iyi kadro kurduğu dönem onların iyi olduğunu söyledim, hatta ŞL maçında baskılı oyununda pek çok kişi de dedi, burada mesajlarım da vardır.

İyi oynadığımız dönem ne diyelim? Sen boş yapmak istiyorsan ne yapalım mesela? :D

Bu sezon gayet iyiyiz, iyi oynuyoruz demeyelim mi siz boş yapacaksınız diye nedir? Ofsaytımsı ile maç kazanıp şu şekilde takiliyorsun gelip. :D
İlk kez bu sene iyi oyunla başlamanız dışında problem yok. :D

Çocuk üstüne Bayern tişörtü giyip dışarı çıkmış. Bu ne Alman seviciliktir, az önce denk geldi. :bilmem:
Olağan şeyler bunlar kimse rakip takımın top class bir takımı yenmesini istemez. FB en son 2008'de gittiği için ciddi ciddi Manu'yu Bayern'i filan yenebileceklerini düşünecek kadar gerçeklikten kopanlar var aralarında onun dışında problem görmüyorum tavırlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık