Takım maç içinde kafasına göre oynuyor. Ben sana pas atayım. Sen yakındasın sana atayım şimdi. Napsam neyse yalandan bir orta açayım.Sezon başından beri organize atak yok, çıkın oynayın diyor herhalde. Salla geç.![]()
![]()
Okan desteklemiyordum sonra desteğimi kazandı ama şimdi tekrar kaybetmek üzere. İcardi ısrarı Karaboğa bakambu oynatmayısi. Hep aynı taktik yapması. Oyuncu değişikliği için çok beklemesi vb diye gider. Ya biz kadroyu abartiyoruz ya da bilemiyorum. 2010-2 GS fatih terim ile çok başka oynuyordu. Selçuk Melo ortasaha üstüne Wesley. Elmander- Milan baros Prime Burak ve drogba. Bize haksızlık mı yapılmıştı antep maçı mıydı neydi. 2 -0dan 4-2 almıştık. Eze eze şampiyon olmuştuk. O hissi alamıyorum hala.Okan Buruk düşmanlarını da yeneceğiz.
Aynı şey ben yazınca FB'li oluyorumToteme gerek yok, Okan’ın kanatta ver kaç yapıp içe orta taktiğinden başka taktiği yok. İso tokatlar bizimkini bu kafayla @Mihawk @Glorfindel
Sen Fenerlisin, ben Galatasaraylı olarak eleştirdimAynı şey ben yazınca FB'li oluyorum
Rahat rahat yazabilirim şimdi (( :
Sezon başındaki hazırlık maçlarından beri GS'nin oyunu elbette gelişti. Ama sadece zaten iyi olan baskı yönü daha da gelişti. Topu bırakan takımlara karşı 0 gelişme yok.
Mertens, KeremD, KeremA ve Ziyech oyunda ama merkezde rakibi bozan iki pas bile yapılmıyor.
Şut aramak ve kenarlara yönelmek elbette kapalı savunmaları çözer ama bunun için merkezde hızlı bir iki pas yapıp denge bozman lazım. Yoksa anca böyle şansa gol bulursun.
Fenerin en iyi yaptığı şey bizim yapamadığımız. Baskı oyununda ve topun rakipte olduğu oyunda GS daha önde. Bu yüzden derbilerde ne olacağı belli olmaz. GS es kaza erken gol bulursa rahat bir maç çıkarabilir.
İsmail az biraz GS maçlarını izlemişse sakin oynar acele etmez, golü bulunca da yaslanır.
GS topu kendisine bırakan Strum Grazın 11 yedeğine maç vermiş takım. Rakibi doğru hatırladıysam tabii
@Teach reisi saygı ile anıyorum.Sen Fenerlisin, ben Galatasaraylı olarak eleştirdim
Çok ezbere bir oyun anlayışı var. Tam hatırlamıyorum ama izlediğim bir avrupa ligi maçında direk bu söylendi kapanan oyuna. Artık takımlar kapandığında defans oyuncuları çizgisini terk etmeyip önde olan kanat ve orta saha top rakibin ayağındayken hep rahatsız ediyor. Bu sayede topla çok oynasan bile oyunu kuramıyorsun. Bunun kilidini açman için ayağında top tutmak yerine hızlı pas dengesi kurup rakibin defanstaki duruşunu bozman lazım ama bizim takım kapanan takıma durmadan ayağında top tutup açık yaratmak yerine kanata dönüyor. Kanat oyuncumuz ise zaten yerinde olan defansa orta açıyor. Bu anlamsız yani.Aynı şey ben yazınca FB'li oluyorum
Rahat rahat yazabilirim şimdi (( :
Sezon başındaki hazırlık maçlarından beri GS'nin oyunu elbette gelişti. Ama sadece zaten iyi olan baskı yönü daha da gelişti. Topu bırakan takımlara karşı 0 gelişme yok.
Mertens, KeremD, KeremA ve Ziyech oyunda ama merkezde rakibi bozan iki pas bile yapılmıyor.
Şut aramak ve kenarlara yönelmek elbette kapalı savunmaları çözer ama bunun için merkezde hızlı bir iki pas yapıp denge bozman lazım. Yoksa anca böyle şansa gol bulursun.
Fenerin en iyi yaptığı şey bizim yapamadığımız. Baskı oyununda ve topun rakipte olduğu oyunda GS daha önde. Bu yüzden derbilerde ne olacağı belli olmaz. GS es kaza erken gol bulursa rahat bir maç çıkarabilir.
İsmail az biraz GS maçlarını izlemişse sakin oynar acele etmez, golü bulunca da yaslanır.
GS topu kendisine bırakan Strum Grazın 11 yedeğine maç vermiş takım. Rakibi doğru hatırladıysam tabii
İşte objektif yorumToteme gerek yok, Okan’ın kanatta ver kaç yapıp içe orta taktiğinden başka taktiği yok. İso tokatlar bizimkini bu kafayla @Mihawk @Glorfindel
Avrupa maçları için İngilizce sınavını geçememiş.Zorbay'ın İngilizce bilmediği nerede yazıyor bu arada. A1 sınavını falan geçememiş mi ?
Bu arada hakeme gösterilen en ufak tepkide kart çıkıyor. Topa sert vurursun çıkar, topu yere vurursun çıkar. Alkışlarsın çıkar. (djiku olduğu gibi ) Hakeme yapılan bir şey ya da söz varsa çıkarmıştır kartı Fred'e. Ama şu şekil İngilizce - Portekizce bilmiyor. Fred ingilizce küfür etme olaslığı düşük gibi şeyler söyleyip yanlış karara yormak birazcık anlamsız. Sahada o an ne yaşandığını biliyormuş gibi.![]()