Bize tepki de koymadılar Vego.Biraz yazıp sonraki gün konuşmama tepki bırakıp kayboldun. La resmen komodine para koyup gitmiş etkisi yaptın püüüüüüğğğğ utanmazzzzzzzzz. Senin south park konusuna yazdığını göreyim direkt orada bitecem.![]()

Bize tepki de koymadılar Vego.Biraz yazıp sonraki gün konuşmama tepki bırakıp kayboldun. La resmen komodine para koyup gitmiş etkisi yaptın püüüüüüğğğğ utanmazzzzzzzzz. Senin south park konusuna yazdığını göreyim direkt orada bitecem.![]()
Fazla yakışıklı, kıskanmışsın çok net.@Sir Crocodile naptın hacı? Seni hiç hatırlamıyordum. Troysi nickin çook az aklımda bir şeyler canlandırıyordu ama sadece görüntü olarak. Meğer zamanında dikkatimi olumsuz anlamda çekmişsin boş demişim sana akakskdk
Sana bu tepki koymayan yoksa ????? @Gutts mı ? Bu adamı en takmayan adam olarak ilan edelim...Bize tepki de koymadılar Vego.SOuth Park kanımdır canımdır bırakmam.
![]()
Bi buradan tepki atıyorum bi discorddan. İk yerden tek attı bana.Sana bu tepki koymayan yoksa ????? @Gutts mı ? Bu adamı en takmayan adam olarak ilan edelim...
haklisin kardesim ben de oyle dusunuyorumen otolize ugrayacak olani @Vintage Culture
Etiketleyen arkadaş baya iyi tanıyor seni.haklisin kardesim ben de oyle dusunuyorum