Üye silindi 5207
Hamido napmis oyle ya, bu gidisle ligde hamido ferrari yaparim gibi
Senin neredeyse iki katın kadar puan almışım, şimdi alay edicem ama yarın başıma bir şey gelir diye korkuyorum. O yüzden alay etmiyorum şu an. Yarın da böyle olursa görüşürüz. Olmazsa:Hamido napmis oyle ya, bu gidisle ligde hamido ferrari yaparim gibi
Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :sSenin neredeyse iki katın kadar puan almışım, şimdi alay edicem ama yarın başıma bir şey gelir diye korkuyorum. O yüzden alay etmiyorum şu an. Yarın da böyle olursa görüşürüz. Olmazsa:
@Montana hoş geldin usta sen de.
Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :s
2x boostunu albon yerine piastri için kullansaydın 19 puan daha alacaktın.Merak ettim puanlar nasıl acaba
2 değişiklik yaptım onu değiştiremem diye öyle bıraktım.2x boostunu albon yerine piastri için kullansaydın 19 puan daha alacaktın.![]()
O değişiklik hakkını etkilemiyor, istediğin kadar değiştirebiliyorsun.2 değişiklik yaptım onu değiştiremem diye öyle bıraktım.