Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

@kaizokuou 2 pit stop monacoyu nasıl etkiler sence
Arka sıralardan başlayanların yarışın hemen başında ilk pitlerini yapıp temiz havada yüksek tempoyla ön sıradakilere sorun çıkartabilecekleri bir stratejiden bahsediliyor. Gerçekleşirse işler karışır, eğleniriz ama güvenlik aracı ya da kırmızı bayrakla sekteye uğrama ihtimali de çok yüksek.
Yalnız yarışa gelmeden sıralama turlarında da büyük sürprizler olabilir. Vers ve pia dışında kimsenin garantisi yok gibi geliyor.
 
Daha ilk antrenmanda on dk dolmadan saçma sapan bir kaza ve kırmızı bayrak geldi. Büyük kaos olacak bu hafta. Takvimin en iyi pisti.
 
Leclerc araçtan şikayetçi ama şimdiye kadar seansın en hızlısı (yakıt yüklerini göz ardı edelim şimdilik). Ferrari düşük hızlı virajlarda çok kötü normalde, sürekli önden arkadan kayıyor. Zaten leclerc de geçen yarış sonrasında monakodan hiç umudu olmadığını söylemişti bu yüzden ama ya ferrari ayarları tutturdu ya da leclerc çok gaza geldi. Hamilton da pek iyi görünmüyor, leclercten kaynaklı olabilir cidden. Eğer ferrariyle alakalıysa eminim yarın bozarlar arabayı. Sıralama için daha da heyecanlandım şimdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık