Sir Crocodile Dün 23:47 da #5,394 İnari dedi ki: @Sir Crocodile alonso düz yolda spin atar olmuş Genişletmek için tıkla ... Gördüm ama hatayı çözemedim, araç çok kötü der geçeriz...
İnari dedi ki: @Sir Crocodile alonso düz yolda spin atar olmuş Genişletmek için tıkla ... Gördüm ama hatayı çözemedim, araç çok kötü der geçeriz...
kaizokuou Dün 23:52 da #5,395 Motor arızasını en son ne zaman görmüştük ya, yaktık bearmanın başını dkdmdmd
kaizokuou Dün 23:56 da #5,396 Haastan sonra sauber, ferrari motorları bir bir gidiyor. Sırada leclerc var.
kaizokuou Bugün 00:03 #5,398 Sainzın aklını aldı ferrarilerim. Williamsa kimin dördüncü takım olduğunu gösterdik. Leclerc-Hamilton gerginliği, severiz. Albon da sainza ders veriyor.
Sainzın aklını aldı ferrarilerim. Williamsa kimin dördüncü takım olduğunu gösterdik. Leclerc-Hamilton gerginliği, severiz. Albon da sainza ders veriyor.
kaizokuou Bugün 00:04 #5,399 amaneden dedi ki: Hamilton Leclerc'i geçemez hayatta. Genişletmek için tıkla ... Üvey evlat muamelesi görüyor hamilton ağabey, üzüldüm
amaneden dedi ki: Hamilton Leclerc'i geçemez hayatta. Genişletmek için tıkla ... Üvey evlat muamelesi görüyor hamilton ağabey, üzüldüm
amaneden Bugün 00:06 #5,400 Ferrari ne kadar mal olduğunu gösteriyor gerçekten. 10 tur daha bekleseydiniz keşke.