Zaten hep nakamuracıydım ben
Zaten hep nakamuracıydım ben
Şu video bile yeterli ya.Zaten hep nakamuracıydım ben
Şahsen nakamuranın özellikle bazı oyunlarda gözlem hakisi kullandığını düşünüyorum.Şu video bile yeterli ya.
Yine mi gelmedi ana güncelleme slkskskd Bahreynden bu yana her yarışa getireceklerini söyleyip sürekli erteliyor adamlar. O kanat da kural değişikliğinden mecburi geliyor zaten. İspanyada bir iki tane daha düşük hızlı viraj olsaydı kesin patlarlardı yine ama çoğunlukla orta-yüksek virajlar var, tek tip viraj ayarıyla belki iyi olabilirler yine bakalım@kaizokuou ferrari ön kanat getiriyomus sadece
baba sen ferrariyle nasıl 2.oldun anlatsanaadamın hayatını özetlemişler şampiyonluk yok rekor yok... şunla takım arkadaşı oldu, sauberle yarıştı, sezonun ilk yarışını kazandı vs. diye dönüm noktaları uydurmuşlar slkslklkslk max babanınkini yapsalar 5 dk sürerdi video @İnari
Kariyeri şampiyonluksuz bitirince şöyle bir açıklama gelecek Leclerc'den bu gidişle...baba sen ferrariyle nasıl 2.oldun anlatsana
Monocalu yakışıklı beyaz olmasaydı, f1 de yer alamazdı. Albon o koltukta otururdu.adamın hayatını özetlemişler şampiyonluk yok rekor yok... şunla takım arkadaşı oldu, sauberle yarıştı, sezonun ilk yarışını kazandı vs. diye dönüm noktaları uydurmuşlar slkslklkslk max babanınkini yapsalar 5 dk sürerdi video @İnari