Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Flash Oyunlar

Eskiden attariler vardı durmadan okulu eker street fıghıer oynamaya giderdik adamım ken vardı.Şimdi oynarsam eski tadı alamam dügmelerlen oynanmıyor
Az street fighter sopasi yemedim babamdan zamanında :D Bulursam hic kacirmam oynarim. Gecen sene bir site biliyordum oradan indirp oynayabiliyordum bin cesidi vardi siteyi bulamiyorum simdi :/

3 saattir deli gibi bu oyunu oynuyorum. Bu 3 saatlik tecrübeme dayanarak oyundaki en iyi beşli budur;

Betestone(Saldırı gemleriyle acayip damage vuruyor, oyuna başlarken seçilen bi' karakter), Tazorback(Alan damage bazında oyundaki en iyi karakter 5-2 katında çıkıyor ama gelişmemiş hali 1-2 de bulunuyor onu yakalayıp geliştirebilirsiniz), Hydravolt(Oyunun atak bazında en iyi karakteri atack gemleriyle tek atamadığı karakter yok sırf bunu çıkarmak için aynı katı 4 defa oynadım kat 3-2 de çıkıyor), Foramare(Oyundaki en iyi support karakter kat 1-4 ' de çıkıyor), Armordilla( Tam anlamıyla tank karakter, diğer karakterlerinize saldırı gelse dahi tüm saldırıları bu karakter alıyor, health gemleriyle takımınız ölümsüz oluyor)

Antiler çok önemli oyunda karakterinizi antisi olduğu bir karaktere saldırttığınızda 2 katı hasar veriyor, antileride yazalım tam olsun;
water < electric, grass, flying
grass < fire, ice, dino, demon, flying
earth < water, grass, undead
fire < water, earth
electric < earth, dino
undead < fire, plant, holy
robot < fire, electric, water, dino
flying < electric, earth
demonic < holy, water
holy < demonic, normal

Pokemon oyunlarının delisi olarak böyle bir oyun gördüğümde bırakamıyorum, varsa bildiğiniz bu tarz oyunlar yazabilirsiniz.
Bak yazmış arkadaş hepsini tek tek.

pokemon oyununa bir türlü ısınamasamda bunu bitirdim :D aszr nin dediklerine ek olarak tavsiyem/yaptığım
benim takımım şu
isimlerini bilmediğim için resim olarak verdim :D
takım taktiğim de şu
en alttan başlayacam
baykuş -> ayrıca mavi bir kuşta var benzer özelliklerde kaçırmayın. Bu vatandaşın 2 saldırısı var biri rastgele 2 kişiyi vuruyor diğeri tornado. speed yüksek olduğu için genelde ilk bu başlıyor böylece attack gemleriyle ilk açılışta 1 ve ya 2 kişiyi indirmeniz neredeyse garanti. bir daha sıra buna geldiğinde de tornadoyu kullanın. çünkü tornado full leniince 200 vuruyor.

ahtapot -> bundan 3 tane olsun yeter aslında takıma :D çünkü gerek elektrik gerek su özelliklerini fulleyince anormal bir teketek atma canavarınız oluyor. speed gemleriyle desteklemenizi tavsiye ederim çünkü misal ben elektrik tipi yaptım ve bir saldırısı 50-500 vuruyor ama canı zayıf, bu yüzden health gemleri pek bir takviye yapmıyor speed gemleriyle bir an önce oyuna sokup birini indirmekte yarar var.

cereberus -> ben demonic tip yaptım bunu ki buff efekti diyebileceğim şeylerde en iyilerden. diğeri ateş tipi kurbağa var o -malum isim bilmiyorum :D- bufflardan birini yaptınız mı 255 falan vurduğu için gelecek tur kesin ölüyor. hadi bir an önce vurmanız gerekirse o zaman da 177-200 vuran bir saldırısı da var. veriyorsun health gemlerini yanıyor :D

yeşil at -> bu vatandaşta da hem tek atacak saldırı var hem de milleti iyileştiren bir özellik ama ben şu an tek atan saldırıswını kullanıyorum. işin aslı hiçbir şey vermedim buna genelde buna dalıyorlar bende diğerlerini kullanıyorum :D

solucan -> tam tank işte. bir takımın olmazsa olmazı alan saldırılarında kanımca en iyilerden. bir de health gemleriyle pasif özelliklerden "başkasına gelen saldırıyı alma"sını sağladınız mı tamamdır.

özetle takımızda -> bir tane tek atacak saldırısı olan biri olsun speed gemleriyle bir an önce sırasının gelmesini sağlayın
bir tane tank diyebileceğim alan saldırısı yapan eleman olsun saldırı gemleriyle herkesi zayıflatın.
bir tane support olsun takıma gelen saldırıları alan ve ya takımı iyileştiren biri olsun buna da health gemlerini basın
diğer ikisinden biri mutlaka kuş olsun. Kuşlar bayağı güzel damage vuruyor :D
diğerine de sevdiğiniz bir tane fasulye niyetine şöyle buff vuran -ateş tipi oluyor genelde- birini koyun o da sırası gelirse vursun tur geçtikçe yaşamları azaltsın. bu buff tipi dediğim saldırılar özellikle rakip milleti iyileştirme özelliği kullanınca çok işlevli oluyor.

Flash oyunlarda kasmaya tahammülü olmayalnara hazır hile yüklü flash oyun sitesi vereyim
http://www.arcadeprehacks.com/
Bütün oyunlara lazım olan en gerekli hileleri eklemişler açıklamalarda yazan tuşlara basıp aktif ediyorsunuz o kadar :D.
saolasın :ehe:

@darkspeed ben kuşlar arasında kaldım.Bu mu,karga mı yoksa mavi sülün her hal o mu daha iyi ? Mavi olan 2 karaktere tek atıyordu benim 1 saldırıda.Karga da tek atacak kadar güçlü.Baykuş da tehlikeli.1 tane kuş alıcam ama hangisini alsam :D

@darkspeed ben kuşlar arasında kaldım.Bu mu,karga mı yoksa mavi sülün her hal o mu daha iyi ? Mavi olan 2 karaktere tek atıyordu benim 1 saldırıda.Karga da tek atacak kadar güçlü.Baykuş da tehlikeli.1 tane kuş alıcam ama hangisini alsam :D
ben de mavi sülün yok o yüzden bir şey diyemeyecem ama karga olmasın o kesin. ben baykuştan da memnunum ama mavi sülün daha iyi gibi :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık