Vallahi hatırlamıyorum laHelal olsun be. Şuna gelen sığ savunmalar çok hoş bu arada. Sen sayfalarca süren iftiralar at. Ekran görüntülü kanıt gelince de yok ben hatırlamıyorum, yok niye ciddiye alıyorsun deyip üste çıkmaya çalış.![]()

Vallahi hatırlamıyorum laHelal olsun be. Şuna gelen sığ savunmalar çok hoş bu arada. Sen sayfalarca süren iftiralar at. Ekran görüntülü kanıt gelince de yok ben hatırlamıyorum, yok niye ciddiye alıyorsun deyip üste çıkmaya çalış.![]()
Kalbimizde...Çabanı takdir ettim ama lobi ve kayma var. En canlı ispatı benim zaten, söz alıp Luffy'ye verdirdiler. Luffy'den 5 oy çık Zoro'ya 4 oy ekle bak işin rengi nasıl değişiyor. Kayma ve lobi işleri max%10etkiler zaten. 3-5 oy çok şeyi değiştirir. Zoro bir ara 65 idi, sonra 63 şimdi 64 olmuş. Her şey anlık değişebilir.b
@Mercury Anketi ben yatpım sayılır, halk adalet istiyor. Bu son baskıydı, daha yeter yoruldum.
Senin eski avatarlar yalan oldu harbiden.
Nasıl hatırlamazsınÖyle zaten.Başka türlü karakter gömülmüyor bu forumda.
@amaneden de önceden farketmiş ama gözden kaçmış.
@Count Alucard
Hatırlayamadım valla :/
Taa en baştan tek oy ve oy değişimi olmucaktı en iyisi olucaktı.Oy değiştirme de etkiler bence.Adamın sevdiği karakter kazanamayınca sevmediği karakter kazanmasın diye gidiyor başkasına oy atıyor.Nerde kalıyor favori karakter anketi ?Anketin başından beri dile getirilen şeyler bunlar. Ben de doğruluğunu tespit ediyorum. İddalar oldu mu olmadı mı ? Oy değişme ne kadar etki etti ? Bunları neden yapıyorsun dersen. Dedemlerin yanındayım ve işsizim.Kendime meşgale uydurmaya çalışıyorum.
Kaptanını öldürmek için döven adama oy mu verilir?İki üç kişi daha şanjiye oy atsın da canavar üçlümüz 1-2-3 olsun.Hadi şanji fanları bastırın![]()
Benim korsanfandaki eski nickim zoro'ydu ondan parantez içinde o duruyo@Aruj Barbarossa
Zoro'ya atsana o kadar parantez içinde Zoro yazıyor.
@ningen
O kadar Shanks avatarı var Shanks'e ver. Bari Sanji ile farkı açıp üçüncü olsun.
@siyahmelek
Beyazsakal varken Luffy'e niye atıyorsun
Hiç olmazsa forumun %10 'u Oyaji'ye atsın.
Eski nickin çok daha iyidi keşke değiştirmeseydin.^^Benim korsanfandaki eski nickim zoro'ydu ondan parantez içinde o duruyo![]()
Çok meraklıydıysan sen yap ladychin. ^^vv>><<Eski nickin çok daha iyidi keşke değiştirmeseydin.^^![]()
Etkiliyor tabi ama iddia edildiği kadar derin değil bu etki.Taa en baştan tek oy ve oy değişimi olmucaktı en iyisi olucaktı.Oy değiştirme de etkiler bence.Adamın sevdiği karakter kazanamayınca sevmediği karakter kazanmasın diye gidiyor başkasına oy atıyor.Nerde kalıyor favori karakter anketi ?
Neyse arkadaş o kadar emek vermiş,yapmış.Kendi açımdan anketi sıkıntılı görsemde çokta takmıyorum.Sonuçları görmek için giriyorum.
Can sıkıntısından o tarz şeyler bende yapıyorum bazen.Ne diyim kolay gelsin sana.![]()