Montana
Nazar çıkmıştır nazarİnanır mısın telefon düştü
Neyse ki yumuşak yere![]()

Nazar çıkmıştır nazarİnanır mısın telefon düştü
Neyse ki yumuşak yere![]()
"Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
![]()
Mihawk'ta lanetli kılıç var rahat alır."Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
![]()
Toprağım, lütfen.En azından en büyük düşmanının önünde eğilecek kadar midesiz değil.
Orası öyle şimdi de Katakuri revaçta.Ama ben Oda'da bi Zoro kayırması görmüyor değilimMangaka bugün X-Drake'i de Law gibi ön planda işlesin bu adam da ilk 5'e girer. Hatta ana karakteri al X karakteri koy yine gider. Manganın hikayesi öyle bir noktaya gelmiş ki artık kimi koysan gider. Büyüklerimiz buna dönülmez akşamın ufku derler. Hal böyleyken law maw çok da önemli değil![]()
Hahahah damarıma basıyosun.Ama evet Finale kalan ilk 5li bence olabilecek en iyi 5li olduğu için Kf adamdırİster sonuncu yapsınlar Zoro'yu.Önemli olan KF demi?![]()
Bunlar benim bacılarımı Law'ın arkadasına koymuşlar.Tabi la. Eyyy Japonya sen kimsin yaaa ?
![]()
Arkadaki herifin sırıtışı çok güzel tamamlamış fotoğrafı. Önde mahallenin delisi arkada da kahve önü bekçisi"Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
![]()
Ahaha."Şş dünyanın en iyi kılıç ustası! Alooo! Meydan okuyorum sana çıksana lan dışarı"
Vista
![]()
Serinin karizma yükünü çekmek kolay değil. Olacak o kadarOrası öyle şimdi de Katakuri revaçta.Ama ben Oda'da bi Zoro kayırması görmüyor değilim![]()