Ben halimden memnunumNe diyeyim çok şey kaçırmışsın
Ben halimden memnunumNe diyeyim çok şey kaçırmışsın
+1Ben varım
Sende haklısınSen de onun izlediklerini kaçırmışsındır, dert değil. Hayatta herkes kaçırmadığı bir şeylere karşılık olarak katbekat fazlasını kaçırıyor.
Çaktırma ama o filmlerin yarısını bende izlemedim bende memnunumBen halimden memnunum
O zaman izleyelim. Bunun devamı bir türlü gelmedi.Ben varım
Genel olarak şey ettim ben, sevdiğim bir film zaten ama çok izledim ben. Bundan sonra da Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı mı önereceksin. Oradaki oyunculuğunu sevdiğim bir hanım var. Küçükken keşfettim. Emma gibi.@Daredewill bak izlemeyen insanlar var sende herkes izlemiştir diye şey yapıyorsun buralarda.
Bilmiyorum ben onu bir daha önerme sırası bize gelene kadar ohooo. Buluruz o zamana kadar yeni bir şeyler.Genel olarak şey ettim ben, sevdiğim bir film zaten ama çok izledim ben. Bundan sonra da Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı mı önereceksin. Oradaki oyunculuğunu sevdiğim bir hanım var. Küçükken keşfettim. Emma gibi.
@Sir Crocodile seçimini yaptığına göre, bana da klasik duyuruyu yapmak düşer.Sanırım filmi söyleme sırası bana gelmiş.
Aradığım bir film vardı. Fakat pek çok kişi aramasına rağmen bulamadık. O filmi izlemenizi çok isterdim fakat olmadı. :/
Bunun dışında çocukluğumda izlediğim, benim için özel filmlerden biri olan bir film öneriyorum. Filmin ismi ''Eragon''
İyi seyirler.
İzlemek isteyenler için: https://www.filmmodu.com/eragon-altyazili-izle