Ben de deneyebilirim.
Arada süper kahraman filmi de gider, çerezlik olur, hoş olur. Ama sürekli bağımsızından tut bağımlısına Hollywood neyin izlenirse, düşer bayılırım.Süper kahraman filmi gelmezse sıkıntı duymam ben. sanırım![]()
Ben her şeye hazırım. Beynim bomboş zaten bu aralar.Arada süper kahraman filmi de gider, çerezlik olur, hoş olur. Ama sürekli bağımsızından tut bağımlısına Hollywood neyin izlenirse, düşer bayılırım.
Ben de Haneke önerir, şişiririm burdakileri, kovulurum.![]()
Merak etme. Sıra bana geldiğinde harika bir film önereceğim. Hollywood olmayacak.Arada süper kahraman filmi de gider, çerezlik olur, hoş olur. Ama sürekli bağımsızından tut bağımlısına Hollywood neyin izlenirse, düşer bayılırım.
Ben de Haneke önerir, şişiririm burdakileri, kovulurum.![]()
Negatif yüklenme de sonra.Ben her şeye hazırım. Beynim bomboş zaten bu aralar.
Şimdiden söyle de bir fikrim olsun. Ona göre gelcem. Amaneden'in zevkini biliyorum az buçuk bir tek burdakilerden.Merak etme. Sıra bana geldiğinde harika bir film önereceğim. Hollywood olmayacak.
Negatif yüklenme de sonra.
Şimdiden söyle de bir fikrim olsun. Ona göre gelcem. Amaneden'in zevkini biliyorum az buçuk bir tek burdakilerden.
Bir tane Japon filmi. Yıllar önce televizyonda(ya kanal 7 yada samanyolu tam hatırlamıyorum) izlemiştim. İzler izlemez çok sevmiştim. Konusunu açıklayıp da sürprizi pek bozmak istemem. Ama gerçekten sağlam bir yapım. Polisiye, suç diyeyim fazla ipucu vermeyeyim.Negatif yüklenme de sonra.
Şimdiden söyle de bir fikrim olsun. Ona göre gelcem. Amaneden'in zevkini biliyorum az buçuk bir tek burdakilerden.
Hmm,1-2 tahminim var, hadi bakalım.Bir tane Japon filmi. Yıllar önce televizyonda(ya kanal 7 yada samanyolu tam hatırlamıyorum) izlemiştim. İzler izlemez çok sevmiştim. Konusunu açıklayıp da sürprizi pek bozmak istemem. Ama gerçekten sağlam bir yapım. Polisiye, suç diyeyim fazla ipucu vermeyeyim.
Seninle aynı etkinlikte bir arada olmak...
Kim bilir o boş dediğin beyninde neler saklı amaneden-sanBen her şeye hazırım. Beynim bomboş zaten bu aralar.