Messi'ye güvendik yolda kaldık. Ronaldo olsa en azından koşardı it gibi.
Suarez Güney America birliğine ihanet ediyor. Yapacak bir şey yok. Ama maçın hakkı kağıt üzerinde 6-1'di zaten.Senin çöp messi bir şekilde gol atar deyip kaptanlığı hakimiye vermedim ilk yarıdan 4-0 olmuş maç.
Tüh ya, keşke hiç kadro da olmasayda. Yedeklerden girim 4. ve 5. golleri atacak
@amaneden totemleri ile messiyi gruptan çıkardı. Baktı bu gece Messi eleniyor hemen totemlerini kendi için kullanmaya başlayıp dembeleyi kitlediDembele çok erken girdi ona iş yapmadan bitmez maç
Messi 2 kaleyi bulan şut ile yine utandırmadı beni. Kerem dışında Kenan ve Arda'dan en az biri de kadro dışı kalır muhtemelen. Messi son bir kıyak çekti bana sağ olsun.@amaneden totemleri ile messiyi gruptan çıkardı. Baktı bu gece Messi eleniyor hemen totemlerini kendi için kullanmaya başlayıp dembeleyi kitledi
Birinciliğini kutluyorum bu maç günü almış olduğun birinciliği daha finale kadar vermezsin. Güncel hedefimiz ikincilik olduMessi 2 kaleyi bulan şut ile yine utandırmadı beni. Kerem dışında Kenan ve Arda'dan en az biri de kadro dışı kalır muhtemelen. Messi son bir kıyak çekti bana sağ olsun.
Ben jokerleri yedim ya. Bir tane galdı galiba.Birinciliğini kutluyorum bu maç günü almış olduğun birinciliği daha finale kadar vermezsin. Güncel hedefimiz ikincilik oldu