Adama özelden etmediğimiz laf kalmadı, genelden utandırıyor bizi böyle işte... Öyle de bir adamdır ha.Messi + 5 Türk oyuncu ile mücadeleye hazırım. Onlar elenene kadar onlarla devam edeceğiz.
Ben bahsimi @amaneden ve Beyaz ayıya yatırıyorum hadi bakalım (( :
Ben bu işi senden öğrendim ya. İlk dersimiz şöyle bir şeydiAdama özelden etmediğimiz laf kalmadı, genelden utandırıyor bizi böyle işte... Öyle de bir adamdır ha.
İlk üç maç sonunda lider olan bırakmaz muhtemelen.Geldik bakalım. Yine ilk iki hafta üstlerde takılıp üçüncü maç gününden itibaren çöküşe geçeceğimiz bir lig olacak gibi
Adamı normal birinci olmak sıktı. Şimdi de Messi alıp her maç bir kişi eksik oynayarak birinci olacak.İlk üç maç sonunda lider olan bırakmaz muhtemelen.
Çünkü çok fazla ve iyi bilinmeyen takım ve oyuncular var. Buradan iyi ekmek çıkarınca gerisi kolay olur.
Ben biraz baktım da başım ağrıdı dedim neyse Messi ve Ulu Kurtlar neyime yetmiyor (( :
MessiAdamı normal birinci olmak sıktı. Şimdi de Messi alıp her maç bir kişi eksik oynayarak birinci olacak.
Bu benim kadro olmuşMessi
Hakan
Arda
Kerem
Orkun
Kenan
Ezberle. Bunlar ile gerçek şampiyon olacağım (( :
Bura öyle Civ 6 oynamaya benzemez he. Kurtlar sofrası burası.Bu sefer bende katılmak istiyorum