Olmuyor maalesef. Sanırım yerine VC seçilebilecek biri olmadığı için böyle bir hata var. AhahmfmdConceiçao yeğenimi almışsın onu kaptan yapabiliyo olman lazım. Oynamamış daha sonuçta. Fırsat gelirse affetmez yazar uzaktan
Olmuyor maalesef. Sanırım yerine VC seçilebilecek biri olmadığı için böyle bir hata var. AhahmfmdConceiçao yeğenimi almışsın onu kaptan yapabiliyo olman lazım. Oynamamış daha sonuçta. Fırsat gelirse affetmez yazar uzaktan
Neyse sayende öğrenmiş olduk sevgili kurbanOlmuyor maalesef. Sanırım yerine VC seçilebilecek biri olmadığı için böyle bir hata var. Ahahmfmd
Kaptan yapamadığımız için adam döktürmüş.Neyse sayende öğrenmiş olduk sevgili kurban
Kime atar desem atıyor.Conceiçao yeğenimi almışsın onu kaptan yapabiliyo olman lazım. Oynamamış daha sonuçta. Fırsat gelirse affetmez yazar uzaktan
Biraz şans olsa 150 puan falanmışız, ona yanarım...
Çok güzel duruyor kardeşin güle güle kullansın. Maalesef hak edilmiş bir şampiyonluk aldın geçen turnuva laf atacak hiçbir şey yok... Daha da üzücü olanı arty olmadığına göre bu son turnuva olacak. Umarım en azından bir kere önünde bitirmiş olurum bu turnuva seni geçip...Dİğer konu kilitlenmiş sanırım
@artyomdh sağ olsun formayı aldı ben de bir kardeşime hediye ettim.
Ödül olmayınca motive olamıyorum keşke ödül PS5 falan olsa : P
![]()
Normal şartlarda wildcard için iyi bir hafta ama çok fazla rotasyon yapılabildiği için bir açıdan iyi olmuş olabilir. Tabii hayat art'nin yüzüne gülmeyi bırakmıyor da diyebiliriz : PWildcard açtım, acayip bir kadro kurdum ama kaydedemedim. Maç başlayana kadar transfer yapabiliyoruz sanıyordum. Bu haftayı transfer yapmadan geçmiş oldum.![]()
Kadroyu hatırlıyorsan hafta bittiğinde sana zahmet güncelle de değişiklik yapsan mı daha iyi olurdu yapmasan mı görelim bir.Wildcard açtım, acayip bir kadro kurdum ama kaydedemedim. Maç başlayana kadar transfer yapabiliyoruz sanıyordum. Bu haftayı transfer yapmadan geçmiş oldum.![]()