Mihawk Pazartesi saat 20:38'de #201 Adamlar bölgesel amatör ligden oyuncu almış kadroya, oradan 50 puan alıyorlar. Tezgah kurulmuş.
pilavüstükuru Pazartesi saat 20:44'de #202 Chelsea den bi oyuncum vardı, ama adını unuttum. Umarım tüm golleri o atar. 90 dk oynar. Kart görmesin amin.
Chelsea den bi oyuncum vardı, ama adını unuttum. Umarım tüm golleri o atar. 90 dk oynar. Kart görmesin amin.
Üye silindi 789 Pazartesi saat 21:05'de #204 Tufaya düştük. Rotasyon yapılacak maçta yeni transferini 11 başlatmamış Chelsea.
Onur Pazartesi saat 21:07'de #205 Kimin oynayıp oynamayacağını tahmin etmek çok zor. Haber kovalayacak kadar da vakit yok.
Kenny Pazartesi saat 22:31'de #208 Chelsea'de çok fazla atletik ama kafasız topçu varmış hele Maduake nasıl 40m anlamadım. Bunu yazdım diye kesin tıklatır ama yazana kadar her topu ezdi :s
Chelsea'de çok fazla atletik ama kafasız topçu varmış hele Maduake nasıl 40m anlamadım. Bunu yazdım diye kesin tıklatır ama yazana kadar her topu ezdi :s
Jiraiya Pazartesi saat 22:31'de #209 Chelsea'nin sahibinin Los Angeles'ta beyzbol takımı varmış. Bu maçtan ekmek çıkmaz.
amaneden Pazartesi saat 22:41'de #210 Jiraiya dedi ki: Chelsea'nin sahibinin Los Angeles'ta beyzbol takımı varmış. Bu maçtan ekmek çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Çok geç geldi bu bilgi...
Jiraiya dedi ki: Chelsea'nin sahibinin Los Angeles'ta beyzbol takımı varmış. Bu maçtan ekmek çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Çok geç geldi bu bilgi...