X Drake'in boyu Px'lerden uzun. Jack meyveden mi kendinden mi dayanıklı bilmiyorum ama T-rex'in gücü tartışılmaz bence.Ben de onun düşündüm T-rex in en güçlü olma olasılığını bilemiyorum.
X Drake'in boyu Px'lerden uzun. Jack meyveden mi kendinden mi dayanıklı bilmiyorum ama T-rex'in gücü tartışılmaz bence.Ben de onun düşündüm T-rex in en güçlü olma olasılığını bilemiyorum.
O zaman kullanana göre değişiyor desem şimdi Drake mi güçlüdür. Yoksa Jack mı?X Drake'in boyu Px'lerden uzun. Jack meyveden mi kendinden mi dayanıklı bilmiyorum ama T-rex'in gücü tartışılmaz bence.
Drake güçlüdür ama kapışsalar sonunda Jack kazanırO zaman kullanana göre değişiyor desem şimdi Drake mi güçlüdür. Yoksa Jack mı?
2v1 atıyor gece-gündüz manyak.O yüzden dedim T-rex güçlüdür de yani Kaido nun diğer adamları yanında en güçlü olma olasılığı ne diyeDrake güçlüdür ama kapışsalar sonunda Jack kazanır2v1 atıyor gece-gündüz manyak.
edit: Yani Drake'e meyvesi daha çok fiziksel güç veriyordur ama kullanıcının gücünü de katarsak kim öndedir bilemem. Daha tam görmeden sallamak olmaz.
görmek lazım cidden o kadar göreceğimiz şey var ki 

Niye fena mı olur tengen toppa gurren lagann gibi bir şey olsaFinalde birleşmesinlerde kalanı olabilir![]()

Yüksek ihtimal beğenmem ben :/Niye fena mı olur tengen toppa gurren lagann gibi bir şey olsa![]()
Birleşmiş halleri Kaido demiş ya :/Finalde birleşmesinlerde kalanı olabilir![]()
Drake gelmeden önce napıyormuş bu herif bacaksız mı geziyorBirleşmiş halleri Kaido demiş ya :/

Beyinsiz geziyordu muhtemelen belki etkisi olur drakein :/Drake gelmeden önce napıyormuş bu herif bacaksız mı geziyor![]()