Evet ona benzer bir şey dalga geçmedim ama mantıksız dedim. Adamın yanında kimse yok Kaido'yu gördük. Tek başına adam dağıttı ortalığı. Kid'in yanında kimse kalmadı bu adam kimle alacak Shanks tayfasını, Killerle mi ?Sen benim yorumumla dalga geçtin bir kere. Kid kim yonkou kim dedin yanlış mıyım? Eğer luffy falan yonkou alacaksa neden Kid gibi adamlar da yapamasın. Luffy yonkou olacak kk olacak ve kaç yaşında bu seviyelere gelecek, tayfasıyla o seviyelere gelirken novalar da 10 yıl sonra belki amiral 20 yıl sonrada yonkou falan mı olacaklar? Bu adamlar iyi kötü paralel ilerliyor. Law her şeyini vererek yenemediği Dof'u aşacak, ama 10 sene sonra mı olacak?
Croro inmesi seri önce bitecek falan olsun hadi, Luffy daha neler başardı neler? 6 ayda Sanji ve Zoro bile ne kadar gelişti, şimdi ise rakipleri ile gerçekten aralarındaki fark daha az. Adamlar haki bilmiyordu daha.
Kid, Law gibi adamlar 2 senede çok gelişmedi, Shabondy hallerinin üstlerine çok koymadılar diyorsan bilemeyeceğim.
Sen onu bırak da favorin kim onu söyle?
@Millennium Wizard demişti Kid metal falan saplamıştır, Kaido bir nevi antisi, gyotin falan kırılıyormuş baksana.Shanks'ın kılıcı var ama ona karşı avantajlı.
Ya hala gelişmiştir diyosun Kid'in şuan ki hali Luffy'nin G4'ü de hadi en fazla odur. Bu adamın yanında kimse yok biz bile Kaido inecekse diyoruz ki o kadar ittifakla inecek diyoruz bana mantıklı olarak de Kid kiminle birlikte indirecek Shanks'ı ?