Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Fallout (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 18 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Yav kız vaulttan silahsız çıktı gitti o kadar yol tepti. Yerleşim yerine kadar bir şey çıkmadı karşısına.
Ben çok sevdim diziyi. Oyunlar hakkında da gram bilgim yok. Kız hemen ölse olmaz, hemen büyük olayların içinde bulsa kendini yine olmazdı çünkü dizi sadece onu anlatmak zorunda kalırdı.
Keyfini çıkarmak gerek.

Şuanlık sezon gayet iyi gidiyor, 2.bölümde olaylar kızışmaya da başladı, ama Houseyi saf kötü olarak göstermezler umarım ileride.

İlk sezonun final bölümüne geçiyorum, oyunu hiç bilmeyen biri olarak ben de çok beğendim açıkçası, her bölümü gerilerek izledim. Yalnız bizim kıza sevdalı olan kuzen ne salak adam yav hamile kadını şey yaparken kadın doğuracak sandım ha.

Konu bayağı dağılmış gibi geliyor, geçmişte ve şimdiki zamanda tanıtılan birçok olay ve karakter var ama bunları 2. sezonda anca gıdım gıdım ilerletme konusunu iyice abartmışlar, hiçbiriyle ilgili merakımı kamçılayacak kadar yeterli gelişme olmuyor ki.

Kanadalı kadının bağlantılarını görmek güzeldi sadece, sezonun final bölümünde daha çarpıcı şeyler olur muhtemelen.

2. sezonun finalini izleyenlere bir sorum olacaktı: Kanadalı kadının Lucy'nin annesi olma ihtimâli yok değil mi? Babasını bulmasının ardından kısa sürede onu kaybetmesi bayağı duygulandırdı doğrusu, adamın söylediği şeyler de ters köşe yaptı.

Keskin nişancının sahnesindeki efektler, baştan sona müzikler falan çok iyiydi ama önceki yorumda da söylediğim gibi birçok şey çok yavaş ilerledi. Önceki sezonda yaratıkla savaşılan sahneler pek uzatılmamıştı ama bu sezonda Deathclaw'la dövüş gereksiz uzundu, tamam yani hemen bitivermesini kimse istemiyor ama işin suyunu da çıkarmamak gerek.

Lucy bundan sonra macerasına sarı elbisesiyle devam ederse süper olur.:)

2. sezonun finalini izleyenlere bir sorum olacaktı: Kanadalı kadının Lucy'nin annesi olma ihtimâli yok değil mi? Babasını bulmasının ardından kısa sürede onu kaybetmesi bayağı duygulandırdı doğrusu, adamın söylediği şeyler de ters köşe yaptı.

Keskin nişancının sahnesindeki efektler, baştan sona müzikler falan çok iyiydi ama önceki yorumda da söylediğim gibi birçok şey çok yavaş ilerledi. Önceki sezonda yaratıkla savaşılan sahneler pek uzatılmamıştı ama bu sezonda Deathclaw'la dövüş gereksiz uzundu, tamam yani hemen bitivermesini kimse istemiyor ama işin suyunu da çıkarmamak gerek.

Lucy bundan sonra macerasına sarı elbisesiyle devam ederse süper olur.:)

Yok, stephanie vault 31 den geliyor ve flashbacka bakarsak çokta yaşlanmamış. Zaten Lucynin annesinin vaultu terk ettiğini biliyoruz geçen sezondan.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık