Hahaha, güldüm.Utanın la kendinizden!! Adam manganın en heyecanlı yerlerinde 2 sayı birden çıkartıyor. Elin adamı en heyecanlı yerinde mola veriyor![]()
konusu güzeldir fairy tailin,mashima agzına mıctı bazı konularda birde ecchi var sorma gitsin,ama meslege saygı,çalısma,sayı cıkartma adam bu konuda kingUtanın la kendinizden!! Adam manganın en heyecanlı yerlerinde 2 sayı birden çıkartıyor. Elin adamı en heyecanlı yerinde mola veriyor![]()
En çok şikayet ettikleri şey , ara vermesi bir manganın ama bu adam neredeyse hiç ara vermiyor birde ikişer üçer sayı birden çıkarıyorkonusu güzeldir fairy tailin,mashima agzına mıctı bazı konularda birde ecchi var sorma gitsin,ama meslege saygı,çalısma,sayı cıkartma adam bu konuda kinghelal olsun diyorum valla ne diyim,herhalde tuvalette bile çiziyor.yada çizmek bu kadar kolay,e.oda bizim mangaka imajımızı mahvetti
![]()
Çizmekten yorulduğu zaman biz fairy tail'iz diyerek gaza gelip devam ediyordur çizmeye allah bilirEn çok şikayet ettikleri şey , ara vermesi bir manganın ama bu adam neredeyse hiç ara vermiyor birde ikişer üçer sayı birden çıkarıyorWE ARE FAIRY TAIL !!
![]()
Haha aynenÇizmekten yorulduğu zaman biz fairy tail'iz diyerek gaza gelip devam ediyordur çizmeye allah bilir.
Çizmek tabii kolay olur bu ne yav çakma mugiwara tayfası gibikonusu güzeldir fairy tailin,mashima agzına mıctı bazı konularda birde ecchi var sorma gitsin,ama meslege saygı,çalısma,sayı cıkartma adam bu konuda kinghelal olsun diyorum valla ne diyim,herhalde tuvalette bile çiziyor.yada çizmek bu kadar kolay,e.oda bizim mangaka imajımızı mahvetti
![]()
Yemek yedikten sonra "I'm all fired up now come on!" diyip başlıyordur çizmeye.Çizmekten yorulduğu zaman biz fairy tail'iz diyerek gaza gelip devam ediyordur çizmeye allah bilir.