Haftaya tek bilemedin 2 yerLaxsus yardiriyor. Haftaya nasıl olacak acabagereksiz ecchilik nedir ya .s salak salak ama Laxsus un girişleri hep güzel oluyor .
Haftaya tek bilemedin 2 yerLaxsus yardiriyor. Haftaya nasıl olacak acabagereksiz ecchilik nedir ya .s salak salak ama Laxsus un girişleri hep güzel oluyor .
Link geçersiz değil. Site bakımda.Verdigin ilk link gecersiz ama sagol buldum ben![]()
Ben attığımda sorun yoktu, arkadaşın dediği gibi site bakıma girmiş. Site kendine gelince gene bakabilirsin, neyse bulduysan sıkıntı yok.Verdigin ilk link gecersiz ama sagol buldum ben![]()
Laxus'a baştan verdi handikabı, ona göre geri planda bırakacak. Nerede ecchi yahu, bir ben görmedim herhalde.:/Laxsus yardiriyor. Haftaya nasıl olacak acabagereksiz ecchilik nedir ya .s salak salak ama Laxsus un girişleri hep güzel oluyor .
Kızı soydu işte.Laxus'a baştan verdi handikabı, ona göre geri planda bırakacak. Nerede ecchi yahu, bir ben görmedim herhalde.:/
Küçük çocuk yahu o, yan gözle bakmadan geçtik. Mashima'ya sapıklık yakışmadı. Erza falandan aşağısına bakmayız.Kızı soydu işte.
Kimseye sapıklık yakışmıyor.Küçük çocuk yahu o, yan gözle bakmadan geçtik. Mashima'ya sapıklık yakışmadı. Erza falandan aşağısına bakmayız.
Belli olmaz bakalım Laxus girişleri güzel oluyor . Nerede diyorsun saçma sapan şeyler ya .s yaptın bjr kere artık geçti ne aynı şeyler onu geç o karı ya Wendy tekme attı laLaxus'a baştan verdi handikabı, ona göre geri planda bırakacak. Nerede ecchi yahu, bir ben görmedim herhalde.:/