Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

192. müthiş bölümde Maşima-sensei finale giden yolu döşedi. Natsu ve arkadaşları düşmüş lonca Ateş ve Alev loncası ile duruma dair bir kritik yaparken ötede İgnia dünyanın sonunu getirecek bir ortamda milleti gazlıyordu. Dogramag yıllar yılı 400 yıl öncesinin korkunç ejderlerini diriltmek için plan yapmış ve şimdi insanlık büyük tehlike altında. Aslında bu ejderler Büyük Büyü Oyunları esnasında kapıdan geçen ejderler. Geri döndüler ve intikam istiyorlar. Artık Acnologia da olmadığı içn bu beş ejder ve İgnia'yı durdurabilecek bir güç yok. Koparılamaz bağlar ve sıkı dostluklar bu dipsiz güce sahip ejderler karşısında ne yapabilir? Ancak Maşima-sensei bilir. İşbu durumda heyecan dorukta.

Fairy Tail benim gençlikten gelen guilty pleasure'ım. Tüm eksiklerine ve cheesyliğine rağmen karakterleri ve evreni seviyordum. Mashima bayağı işkolik bir kişilik. Ama serinin potansiyelinin altında kaldığını düşünüyorum Mashima'nın Natsu ve Erza takıntısı olmasa çok daha iyi bir seri olabilirdi. Aslında Grimoire Heart savaşına kadar her konuda iyiydi ama o soft timeskipten sonra Mashimaya bir gevşeklik geldi. Tıpkı Oda'nın sahip olduğu gevşeklik gibi. Ne kadar güçlü düşman tanıtılırsa tanıtılsın Natsu'nun arc sonu o karaktere gaz ile kafa atacağını biliyorsun. Arenadaki turnuva arc'ı yine fena değildi ama o kısımdan sonra yokuş aşağı gitti benim için belki Zeref'in hikayesi hariç. Natsu her arc tanrı gibi dolanıyordu. Bir sürü hype yapılan karakterler sevmediğim şekilde yenildiler. Acno ile olan final dövüşünü beğenmedim. Yinede karakter tasarımlarını ve çizimleri beğendiğim için devam ettim. 100 year serisinide okuyordum Ay Ajderhası(selene gibi birşeydi adı sanırım) çıktığı yere kadar okumuştum. Ama o dönem anime mangaya ilgim azaldığı için devam etmeyi bırakmıştım. Final verince belki bakarım. Ama Mashima da diğer mangakalar gibi sequel yapacağım diye herşeyi büyüterek aşırı hyplayarak anlatmaya başlamıştı o yüzden soğumuştum. Birde hypeladığı tüm karakter(ve gruplar) palyaço gibi yenilip duruyordu.
Mashima'nın sapıklığını göstermekten çekinmemesine rağmen Fairy Tail'deki kadın karakterler fena yazılmış karakterler değildir. Lucy özellikle ilişkilendirilebilir kişiliği ile sempati duyduğum bir karakterdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık