Biri devlet çalışanı biri baron, nasıl denk oluyorlar?Parlatmaya çalıştıkları Polat, zaten KGT'nin iki numarasıydı. Baron ve Aslan Akbey birbirine denkti, bu durumda Ali Candan yani Polat ve Kılıç denk oluyorlar.
Biri devlet çalışanı biri baron, nasıl denk oluyorlar?Parlatmaya çalıştıkları Polat, zaten KGT'nin iki numarasıydı. Baron ve Aslan Akbey birbirine denkti, bu durumda Ali Candan yani Polat ve Kılıç denk oluyorlar.
Amiral ve yonko tartışması gibi düşünBiri devlet çalışanı biri baron, nasıl denk oluyorlar?
Ezel daha iyi.
Behzat Ç. ikisinden de daha iyi.
Behzat Ç. ancak op'dan iyi olabilir.
Akasya durağı >Behzat Ç.
Aslan Akbey amiral kadar gücü olan bir adam da değil, kendi başına bir şeyler yapıyor gizli kapaklı.Amiral ve yonko tartışması gibi düşün![]()
Vadi hakkındaNe hakkında yazdın![]()
.Biri devlet çalışanı biri baron, nasıl denk oluyorlar?
Mihawk ve Shanks gibi de olabilir. Aslan bey, istese baron olurAmiral ve yonko tartışması gibi düşün![]()
Usta, nasıl kendi başına yapıyor ? Doğu beyin birçok şeyden haberi vardı. Yaptıkları da gayet güçlü olduğunun göstergesidir.Aslan Akbey amiral kadar gücü olan bir adam da değil, kendi başına bir şeyler yapıyor gizli kapaklı.
Ama ortadoğuyu yönetip bir kadını yönetemeyeceğini de ekliyor bu karahanlıya artı yazarMihawk ve Shanks gibi de olabilir. Aslan bey, istese baron olur
Kendi söylüyor, Ester'le evlenseydim bütün Ortadoğu'yu bilfiil yönetiyor olurdum, diye.
İşi değil ki o, kendi kafasına göre gizli operasyon yapıyor. Daha sonra Karahanlı’ya canı için gidiyor, bilmeden infaz emrimi verdiniz diyor. Baron çok daha güçlü birisi..
İşi, Baronu ve konseyini çökertmek olan bir devlet çalışanı. İşini de gayet iyi yapıyordu. Baronun birçok hamlesini ya önceden engelliyordu ya da kendi çıkarına kullanıyordu.
Bu yüzden bence denkler işte. Bu benim yorumum tabii. Siz denk olarak görmeyebilirsiniz
Mihawk ve Shanks gibi de olabilir. Aslan bey, istese baron olur
Kendi söylüyor, Ester'le evlenseydim bütün Ortadoğu'yu bilfiil yönetiyor olurdum, diye.
Usta, nasıl kendi başına yapıyor ? Doğu beyin birçok şeyden haberi vardı. Yaptıkları da gayet güçlü olduğunun göstergesidir.