En çok nereyi sevmiştin?1 yaşında Hatayda
2 yaşında Artivinde
3 7 arası Ankara
8 Kayseri
9 11 Urfa
12 14 Amasya
14 19 Istanbul
Benim için yok doğup Büyüdüğüm yer![]()
En çok nereyi sevmiştin?1 yaşında Hatayda
2 yaşında Artivinde
3 7 arası Ankara
8 Kayseri
9 11 Urfa
12 14 Amasya
14 19 Istanbul
Benim için yok doğup Büyüdüğüm yer![]()
Bekliyoruz.![]()
Bilgisayarda fotoğraf yok. İnternetten aldım.
Bozkır-Elmaağaç köyü. Telefondan fotoğraflarını çekip atarım. Gerçi rehberden çekeceğim için net olmayacak ama olsun.![]()
Biz de görseydik o mahalleyi.24 yildir ayni mahalle de oturuyorumKonum hiç değismedi
Yetişir yetişmesine de köyün isminin orayla alakası yok.Bekliyoruz.İsmi güzelmiş çok mu elma yetişir?
Biz de görseydik o mahalleyi.![]()
O nasıl iş öyle.Yetişir yetişmesine de köyün isminin orayla alakası yok.Çok saçma bir yerden gelmiş. Osmanlı'da seferberlik zamanında köylerden asker toplayan üç tane yetkili bizim oraya gelmiş. Tabi bizim köy o zamanlar 5-6 evden oluşuyor. Yetkililer bakışmışlar birbirlerine buradan mı adam alacağız diye sonra demişler Alma geç. Tabi bizimkiler bunu duyup dalga geçmişler birbirlerine bakıp alma geç diye diye Elma ağaç olmuş.
![]()
Merakla bekliyorum.Cidden çok şaşırdım.Uludere inanılmaz güzel bir yermiş ya.Televizyonda falan o yöreler genelde terör bölgeleri olarak gösterildiği için insan daha bir farklı hayal ediyor.Ben de 4 gün sonra bildim bileli yazlarımı geçirdiğim yazlığımıza geçicem.Orayı çeker atarım imkan olursa,Balıkesire gitmeye çok var çünkü![]()
Ablamla eşi de bir süredir Ayvalıktaydı. Çok sevmişler.Yazlık Balıkesirin sahil ilçelerinden biri olan Burhaniyede.Burhaniye-Öreni duymuşsundur belki.Ayvalık-Burhaniye-Akçay-Altınoluk koskocaman bi u oluşturuyor.Enfes bi kıyı şeriti![]()