Hmmmozaman kenny candır![]()
Adamın sırf sevdiği insanlar ölüyor bence sezon 3 de kenny ilk episodede ölür, karısı oğlunun ölmesi üstüne sevgili yapıp onun ölmesi, kenny eğer 3.sezonda ilk başlarda ölmesse, bebenin başına bişey gelebilir.
Şimdi eski insanları düşünüyorumda 3.sezonda bi lilyi görme ihtimalimiz var.Gelip kennyye sıkar clemi alır giderlerD: Sence christa ölmüşmüdür ? ? Yada Nitianın dediği gibi 5 10 yıl sonra diyip başlarlar clem tek başına olur, kenny ölmüştür vs vs.
Christa'nın öldüğünü sanmıyorum o kadın çok pislik birisi kurtulmuş olabilir.Ama karşımıza çıkacağını pek sanmam dediğim gibi keny'nin karakteri'nin bu kadar çarpıtılmış olamasının sebebi clem'i eski jenarasyondan sıyırıp çıkartmak.Zaten jane'i seçip keny'i hallettiğimizde keny'nin kendiside durumu açıklayıp bunu istedediğini söylüyor.Yani burdan da anlıyoruzki yapımcılar bize artık eski jenarasyonu bırakın zaten sondaki seçimle öyle yada böyle bıraktıracaz size diyolar.O yüzden de oyuncuları psikolojikman etki altına alabilmek için keny'nin karakterini bu kadar çarpıttıklarını düşünüyorum.Seninde dediğin gibi ben de keny'nin bi sonraki sezon sonu geleceğini düşünüyorum.Şu alvin ve rebaca nın bebeği bu konuda anahtar rolü oynıyacak bence.