Vivre card muhabbeti hakkında cidden ne diyeceğimi bilmiyorum sabo muhabbetinden sonra. Hakim değilim. O yüzden birşey diyemem.Baron Tamago ile Pekoms ödülünü haketmiyor falan demiyorum. Ne zaman dedim ben böyle birşey?
Sai'nin ödülü 220 değil, Vivre Card'ın verdiği şeyi Canon mu kabul edelim? Vivre Card'a göre Oven 300 milyon. Mangada açıklanmamış veriler üzerinden gitmişsin.
Ayrıca ödül yerinde duran birşey değil her an artabilir yani ( Bege buna bir örnek, Bege 350 milyon diye gerçek seviyesi o diyemeyiz, kendisiyle aynı ödüldeki Pekoms'a 5 para etmez çekip aradan çıkarıyor hemencecik ) , ben bir yonkou tayfasında Jinbe'yi Perospero'dan güçlü görüyorum bu yüzden 800 milyon alabilir dedim, Perospero Bm'ye hiçbirşey yapamazdı, ama Jinbe kodumu gemiden dışarı uçurdu adam bariz güçlü. Peros'un şansı yok Jinbe'ye.
Sai'nin madem ödülü var, niye Marijoes'a kafasına göre giriyor? Sai'nin ödülü yoktur gerçekte, vivre card'ın sallaması o.
Canon olmayan bilgilerle gelip Sai'ye Caribou muamelesi çekmende ilginç olmuş kusura bakma.
Diğer yazdıklarına birşey demiyorum senin düşüncen sonuçta. Croco'nun 400 civarları geleceğini düşünüyorum zaten bende, Kuma için birşey demedim zaten. Hancock'ta hemfikiriz.Weevil donmuş ödül ve Law'ın ödülünün artmayacağı ne malum?
Takıldığım nokta var bir tane sadece. Saiyi ne ara ben Caribou ile denk tuttum . Birdr wewil ve lawın ödülü değişebilir Fakat güncelleri böyle yani onu demek istedim. Kaldı ki Lawın şuana kadar gösterdiklerinin ederi bu gibi