Çıldırmana gerek yok, kılıcını kınında tut samuray.Sabahtan beri Enma lanetli değil diyorum dinleyen yok. He babam tamam. Zoro lanetli kılıç Enma'yla iletişim kurdu![]()
Çıldırır mısın naparsın![]()

Çıldırmana gerek yok, kılıcını kınında tut samuray.Sabahtan beri Enma lanetli değil diyorum dinleyen yok. He babam tamam. Zoro lanetli kılıç Enma'yla iletişim kurdu![]()
Çıldırır mısın naparsın![]()
Tamam kınına geri koydumÇıldırmana gerek yok, kılıcını kınında tut samuray.Bir an Enma'yı lanetli diye hatırladım. Bahsetmek istediğim Zoro ile Oden'in karakter olarak, irade olarak birbirine çok yakın çıkacağıydı.
Zaten Mihawk Paşayla kapışması için H. Hakisi olmak zorunda, yoksa hedefine ulaşamaz. Nihai gayesi en iyi olmak sonuçta, en iyi olacaksa Haki konusunda da Mihawk'ı aşmalı.Balık adam arcında, zoronun luffye ettiği bir laf vardı ondan beri zoroda kral hakinin var olduğunu düşünüyordum. "Kaptanım olacak kişiden de daha azını beklemezdim" gibi birşeyler diyordu luffy hody jonesun ordusunun yarısını bayıltınca.
One piece dünyasında herşeyin ruhu ve nefesi var. Hatta sesi de var. Buna kılıçlar da dahil.Enma'ya yedirilmis mistik zoan var diyorum ben Zoro'nun kendini kanıtlamasıyla ortaya çıkabilir. normal bi kılıcın iradesi olmaz çünkü . Böyle birşey çıkarsa kral haki ile kontrol altına alma olayı mantıklı geliyor bana.