Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Enel'in Seviyesi

Enel'in Seviyesi ?

• Yonkou'ların 2.kaptanı

Kullanılan: 60 20.4%
  • Amiral

Kullanılan: 69 23.5%
  • Shichibukai

Kullanılan: 104 35.4%
  • Koramiral

Kullanılan: 22 7.5%
  • Bi'şey olmaz bundan

Kullanılan: 39 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    294
Bu adam aslında net amiral seviyesinde olabilecek birisi. Önündeki tek engel sahip olduğu yüksek ego, egosu bu kadar fazla olmasa burnu havada olmasa birşeyler yapabilir.
Ay'da hırs yapıp çalışsın. Egosunu yensin. Yeni dünyaya gelip 3-5 yıl takılsın . Nur topu gibi yeni bir yonkoumuz olur.:D

Ay'da hırs yapıp çalışsın. Egosunu yensin. Yeni dünyaya gelip 3-5 yıl takılsın . Nur topu gibi yeni bir yonkoumuz olur.:D
Enel mavi denize inerse bence korsan olmaz. O adamın kumaşında yok bir kere :D Adam kendisine kami diyor gider kendilerine tanrı diyen kutsal ejderlere atar yapar genede korsan olmaz.

Amirali bırakın zaman atlamasından önceki Luffy düz vuruşlarla Bluenoya zarar veremiyordu. Fiziksel olarak aşırı zayıf bir karakter. Meyvesi çok güçlü fakat sırf meyve ile hiç bir yere varılmaz bu seride.
Bunun fiziksel gücü az biraz olan versiyonuda var seride.(Ace)
500 m gayet uygun bir ödül. Oda zaten korsan olsaydı harcarlardı diyor açıkça. Law,Kuma,Hancock,Dof,Cracker,Jack falan çok rahat harcarlar. Ha zaman atlamasıyla güç artışı kazanmışsa Dofly ayarı birisi olarak karşımıza çıkabilir.(Ki o bile fazla bence)

Tıpkı Sabo'nun yaptığı gibi bir koramirali tekleyebilir, ama Sabo gibi bir adamdan da temiz dayak yer bence. Koramiral-Amiral arası bir seviyededir.

Harbiden adam paso yatmış zerre ciddiye almamış hali bile 500 bide hırs yapıp intikam için güçlenirse amiral üstü bile olabilir. Lucci gibi bi örnek varken karşımızda amiral gelmesi şaşırtmaz amiral üstü ihtimal dahili.

Adam kendini meyve sayesinde tanrı sanıp geliştirmiyor zaten. Meyve gücü çıkınca Ace'de çöp bazı amirallerde. Meyvesiz BM'nin yada BB'nin yonkou olabiliceğini düşünüyor musun? adamı neden meyveli meyvesiz olarak ayırıyonuz anlamıyorum. Neyse adamda potansiyelde var hani hayatı boyunca lastik görmemiş ve doğal antisi olmasına rağmen gayet güzel dövüştü.

Adamın k.hakisi serinin zirvelerinde birkaç ada öteden söylenen şeyleri duyup saldırı yapıyor üstüne bi saldırısı vardı koca adayı toz etmişti tam bir imha makinesi gibi. Ki ölse bile kendini şoklayıp canlanıyor vay anasını şimdi düşündüm de amiral üstü pek şaşırtmayabilir egosundan rakibini küçük görmeden kurtulduysa.
Ayırmıyorum ama amirallerin meyvesi olmasa bile hakileri sayesinde
Luffynin 2 yıl önceki haline yenileceklerini düşünmüyorum.
Ben BB yide sadece meyve gücü olarak görmüyorum ,meyve gücü ön planda ama hayvan gibi hakisi olduğunu düşünüyorum BB'nin Acee attığı yumruktan dolayı ve Shanksla olan kavgasından dolayı.
Açıkçası ben Eneli Amirallerle bir düşünemiyorum.

kör topal

Ayırmıyorum ama amirallerin meyvesi olmasa bile hakileri sayesinde
Luffynin 2 yıl önceki haline yenileceklerini düşünmüyorum.
Ben BB yide sadece meyve gücü olarak görmüyorum ,meyve gücü ön planda ama hayvan gibi hakisi olduğunu düşünüyorum BB'nin Acee attığı yumruktan dolayı ve Shanksla olan kavgasından dolayı.
Açıkçası ben Eneli Amirallerle bir düşünemiyorum.
Eğer Enel'in amiraller kadar eğitimi, tecrübesi ve lastik hakkında bilgisi (xD) olsaydı onlar gibi haki konusunda kendini geliştirmiş olsaydı Enel de yenilmezdi şu an 2 yıl önceki halinden mi bahsediyoruz yoksa 2 yıl sonra döndüğündeki beklentiden mi?
O senin beklentin ben belki amiralden bile üstün çıkar diyorum. Kimse Lucci'yi CP-0 olarak beklemezken ne oldu lideri çıktı.

Eğer Enel'in amiraller kadar eğitimi, tecrübesi ve lastik hakkında bilgisi (xD) olsaydı onlar gibi haki konusunda kendini geliştirmiş olsaydı Enel de yenilmezdi şu an 2 yıl önceki halinden mi bahsediyoruz yoksa 2 yıl sonra döndüğündeki beklentiden mi?
O senin beklentin ben belki amiralden bile üstün çıkar diyorum. Kimse Lucci'yi CP-0 olarak beklemezken ne oldu lideri çıktı.
Ben amiral potansiyeli yok demedim eğitimli olsa tabi amiral olurdu o yönden haklısın.Zaten çok OP meyveside var her ne kadar kimseyi öldüremesede benim açımdan Akainun meyvesi kadar etkili olabilecek bir meyvedir. E.oda sıvamasaydı o Skypieada ki herkese tek atması gerekirdi.
Neyse konuya döneyim Tecrübe konusundan bakarsak en çok potansiyelli Luffy olurdu.Ama gel görki kimse Kaidouyla Luffyi bir tutmuyor çünkü Kaido yılların adamı O kadar sene haki kasmış

Çöp bu adam Dünya'ya inse bu boş egosuyla tek yer. Seviyesi en fazla Shichibukai olurdu egosu gücünü sıfırladığı için bir halt olmaz diyecem.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık