Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel vs. En Kötü Nesil Korsanları

Kami Enel kimleri yola getirir?

• Kullanılan toplam oy
    162
Kid mıknatıs adam olduğu için enelin antisi elektriği daha da güçlendirir kid'i.
Kardeş mıknatısla elektriği ctleyecek öyle mi ?

Söylediğinin tam tersi bir durum söz konusu olur. Mıknatısın varlığı (ki bu durumda hareketi) elektrik akımına bir şekilde katkı sağlar indüklenmeye sebep olacağı için. Yani Kid eğer bir "elektromıknatıs adam" değilse tabi shjshjshj

Michael Faraday'ın kemikleri sızlıyo

Söylediğinin tam tersi bir durum söz konusu olur. Mıknatısın varlığı (ki bu durumda hareketi) elektrik akımına bir şekilde katkı sağlar indüklenmeye sebep olacağı için. Yani Kid eğer bir "elektromıknatıs adam" değilse tabi shjshjshj

kidi guclendirir mi bilmem de bu evrende fizik kurallarinin hicbir degeri yok hatirlatim istedim

Luffy dıșında gerçekten eneli yenecek kiși sayısı çok azdır. 2y önce haki kavramının ne olduğu bilinmezken bile yanlıș hatırlamıyorsam enelde k.haki vardı. Yani șuan gözükse 3 tip hakide çıkarsa șașırmam. Enel yere inmesine bile gerek yok yukarıdan halleder herșeyi. Teachin çekim gücünün mesafesine yakalanmadan ağzına ağzına vurur teachin. Digerleri çer çöp zaten alır her türlú. Luffy yine bir yolunu bulur bir șekilde indirir eneli o yüzden ona karșı kazanma șansı yok malesef :(

Elektrik akımına katkı sağlar evet zaten kendide metaller çekmek için eloktro manyetik akımı kullandığı için zeki kardeşim elektrikten etkileneceğini sanmıyorum manga için. Lastiğin yanması lazımken bir şey olmuyordu seride çünkü. Bildiğim kadarıyla sanayide mıknatısa elektirik bağlayınca çok güçlü bir şekilde çekiyordu.

Bildiğim kadarıyla sanayide mıknatısa elektirik bağlayınca çok güçlü bir şekilde çekiyordu.
Metal çekirdeğin etrafına sarılmış kablo ile basit bir elektromıktanıs elde edersin. Bu kablodan akım geçirirsen mıknatıs çalışır. Yani söylediğin şey bir "elektromıknatıs". Permamagnet değil yani.

Eğer eleman metalleri kendine çekmek için elektrik akımı (elektro manyetik akım değil, zira böyle bir terim literatürde yok. Kastettiğin şey elektromanyetik akı ise bununda zaten konuyla ilgisi yok.) kullanıyorsa evet, ekstra akım mıknatısın gücünü arttırır söylediğin gibi. Ama zaten ben bunu postta da belirttim: "yani Kid eğer bir "elektromıknatıs adam" değilse tabi "

Son olarak zaten evrende fizik dediğimiz şeyin alt üst olduğunu düşünürsek bunların hiçbirinin bir kıymeti yok. Söylediğin şey fiziğin olmadığı bir evrene fizik açısından yorum yapmak olduğunu düşündüğüm için buna takiben cevap verdim bunu da belirteyim.

İyi günler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık